• Upućen apel gledaocima koji dolaze na košarkašku utakmicu

    Povodom odigravanja košarkaške utakmice između reprezentacija Srbije i Finske, organizatori apeluju na gledaoce da se pridržavaju nekoliko pravila.   Neophodno je doći u Kristalnu dvoranu minimum 45 minuta pre utakmice, najkasnije oko 20.15 časova. Vrata Kristalne dvorane će biti otvorena još od 19 časova.   Pročitajte još: ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ: Drago mi je što ćemo igrati […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Upućen apel gledaocima koji dolaze na košarkašku utakmicu

    Povodom odigravanja košarkaške utakmice između reprezentacija Srbije i Finske, organizatori apeluju na gledaoce da se pridržavaju nekoliko pravila.

     

    Neophodno je doći u Kristalnu dvoranu minimum 45 minuta pre utakmice, najkasnije oko 20.15 časova. Vrata Kristalne dvorane će biti otvorena još od 19 časova.

     

    Pročitajte još: ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ: Drago mi je što ćemo igrati u Zrenjaninu!

     

    Na dan utakmice neće raditi biletarnica jer su sve karte rasprodate. Moći će da uđu samo gledaoci sa kupljenim kartama. Deca svih uzrasta moraju takođe imati zasebnu kartu.

     

    Sva sedišta su numerisana i svaka karta ima svoje obeleženo sedište.

     

    Takođe, organizatori preporučuju da gledaoci dođu alternativnim prevozom jer će na parkingu Kristalne dvorane biti velika gužva zbog ogromnog interesovanja publike.

     

    Utakmica Srbija – Finska na programu je u sredu, 7. avgusta, s početkom u 21 sat. Utakmica će biti odigrana u Kristalnoj dvorani.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport