• ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ: Drago mi je što ćemo igrati u Zrenjaninu!

    Seniorska muška reprezentacija Srbije nastavlja pripreme za Svetski šampionat u Kini. U drugoj pripremnoj utakmici rival našem najboljem timu biće selekcija Finske.   Meč se igra u sredu, 7. avgusta, u 21 sat, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, a sve ulaznice za ovaj duel su rasprodate. Biće obezbeđen TV prenos na kanalima Arena sport i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ: Drago mi je što ćemo igrati u Zrenjaninu!

    Seniorska muška reprezentacija Srbije nastavlja pripreme za Svetski šampionat u Kini. U drugoj pripremnoj utakmici rival našem najboljem timu biće selekcija Finske.

     

    Meč se igra u sredu, 7. avgusta, u 21 sat, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, a sve ulaznice za ovaj duel su rasprodate. Biće obezbeđen TV prenos na kanalima Arena sport i RTS.

     

    Povodom sutrašnje utakmice oglasio se i selektor naše reprezentacije Aleksandar Đorđević.

     

    – Kada god imamo priliku, sa velikim zadovoljstvom, pripremne utakmice igramo van Beograda. Ovaj put red je došao na Zrenjanin. Činjenica da su sve ulaznice rasprodate i da vlada veliko interesovanje za našu utakmicu sa Finskom, čini nas posebno radosnim. Drago mi je što će reprezentacija posle dužeg vremena igrati u Zrenjaninu. Verujem da ćemo se na pravi način odužiti ljubiteljima košarke koji dođu da nas podrže – kaže selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević.

     

    Pročitajte još: STEFAN BAČKO: Mladi talenat na golu zrenjaninskog Radničkog (Foto)

     

    Na raspolaganju selektoru za utakmicu sa Finskom biće svi igrači, osim Nikole Jokića. Jokić se pripremama priključuje u četvrtak, 8. avgusta.

     

    Posle meča u Zrenjaninu, ekipa se vraća za Beograd gde će u subotu, od 21 sat, protiv Litvanije u „Štark areni” imati oproštaj od srpske publike. Protiv istog tima, izabranici Aleksandra Đorđevića igraće 12. avgusta u Kaunasu. Nakon toga Srbija će od 16. do 18. avgusta igrati na Akropolis kupu, a rivali će im biti Grčka, Italija i Turska.

     

    Ekspedicija Srbije 20. avgusta putuje u Kinu gde će poslednje tri provere imati u Šenjangu. Protiv Italije će igrati 23. avgusta, dva dana kasnije protiv Novog Zelanda i 27. avgusta protiv Francuske.

     

    Prvu utakmicu na Svetskom kupu Srbija igra u Fošanu gde se 31. avgusta, od 9.30 sati po našem vremenu, sastaje sa Angolom.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport