• Uprava novog Teniskog kluba Trending sastavljena isključivo od dama

    Žitište je dobilo novi sportski kolektiv. To je sve popularniji Teniski klub Trending, a zanimljivo je da su u klupskoj upravi isključivo dame.   Predsednica kluba je Aleksandra Dutina, a potpredsednica Žana Govedarica. Članice su Gordana Eskić, Katarina Stanojević, Željka Pavlović, Svetlana Jarić, Milica Zlatić, Dragana Meng, Maja Grujić, Anja Mijatović i Miljana Nikoli.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Uprava novog Teniskog kluba Trending sastavljena isključivo od dama

    Žitište je dobilo novi sportski kolektiv. To je sve popularniji Teniski klub Trending, a zanimljivo je da su u klupskoj upravi isključivo dame.

     

    Predsednica kluba je Aleksandra Dutina, a potpredsednica Žana Govedarica. Članice su Gordana Eskić, Katarina Stanojević, Željka Pavlović, Svetlana Jarić, Milica Zlatić, Dragana Meng, Maja Grujić, Anja Mijatović i Miljana Nikoli.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Odložena redovna skupština Sportskog saveza Grada Zrenjanina

     

    Klub je uredno registrovan i sve je aktivniji, pa je već ubeležio uspešnu organizaciju prvog teniskog turnira na novoizgrađenom teniskom terenu sa šljakom kao podlogom, u Sportsko-poslovnom centru „Pešut“. Na turniru je bilo dvadesetak učesnika.

     

    teniski klub trending
    Foto: Andrej Amižić

     

    – Pokazale smo da možemo da budemo dobre organizatorke, a naš plan je da turnir preraste u tradicionalni. Ali, naše ambicije su i veće. U planu je i organizacija ženskog, kao i mešovitog turnira. Korona nas je omela, ali mi planiramo dugoročno i tek slede aktivnosti na novoizgrađenom terenu– kaže za portal zrenjaninski.com potpredsednica Teniskog kluba Trending Žana Govedarica.

     

    Jedan od projekata je i škola tenisa za najmlađe, ali i obezbeđivanje termina za sve one koji žele da tenis igraju rekreativno, bez obzira na godine. A kao poseban zadatak ove agilne dame zacrtale su da u Žitište pozovu najzvučnija imena srpskog tenisa. Poziv će ići i na adresu svetskog broja jedan, a Žitištanke su uverene da će se Novak Đoković odazvati i posetiti Žitište.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport