• Odložena redovna skupština Sportskog saveza Grada Zrenjanina

    Redovna skupština Sportskog saveza Grada Zrenjanina, koja je planirana za četvrtak, 12. novembar, odložena je zbog aktuelne epidemiološke situacije.   Predsednik Upravnog odbora Sportskog saveza Rajko Petrović naveo je da je takva odluka doneta na današnjoj, 28. po redu sednici UO.   Odluka o odlaganju skupštine bila je jednoglasna.   PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninac Dušan Belić […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odložena redovna skupština Sportskog saveza Grada Zrenjanina

    Redovna skupština Sportskog saveza Grada Zrenjanina, koja je planirana za četvrtak, 12. novembar, odložena je zbog aktuelne epidemiološke situacije.

     

    Predsednik Upravnog odbora Sportskog saveza Rajko Petrović naveo je da je takva odluka doneta na današnjoj, 28. po redu sednici UO.

     

    Odluka o odlaganju skupštine bila je jednoglasna.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninac Dušan Belić postao fudbalski sudija prve kategorije

     

    – Poštujući naredbu o merama za sprečavenje i suzbijanje zarazne bolesti Kovid-19, koju je doneo Gradski štab za vanredne situacije, odlučili smo da odložimo redovnu skupštinu – naveo je Petrović.

     

    Na redovnoj skupštini trebalo je da bude izabrano radno predsedništvo, kao i da budu razmatrani finansijski i izveštaj o radu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport