• Učenici OŠ „Žarko Zrenjanin“ prvaci međuokružnog takmičenja u malom fudbalu

    Na međuokružnom takmičenju u malom fudbalu – futsalu, koje je održano u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu, učenici OŠ „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina osvojili su prvo mesto. Time su se plasirali na republičko takmičenje.   Baš kako su se nadali i kako su obećali, mali fudbaleri uspeli su da četvrti put obezbede učešće […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Učenici OŠ „Žarko Zrenjanin“ prvaci međuokružnog takmičenja u malom fudbalu

    Na međuokružnom takmičenju u malom fudbalu – futsalu, koje je održano u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu, učenici OŠ „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina osvojili su prvo mesto. Time su se plasirali na republičko takmičenje.

     

    Baš kako su se nadali i kako su obećali, mali fudbaleri uspeli su da četvrti put obezbede učešće na državnom prvenstvu osnovnih škola, koje će se održati od 8. do 12. maja na Srebrnom jezeru.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Proleterovi klinci trećeplasirani: Generacija 2014. još jednom pokazala raskošan talenat

     

    – Pošlo nam je „za nogom“ da u konkurenciji škola iz Beograda, Novog Sada, Vršca i dece koja igraju za Zvezdu, Partizan, Vojvodinu i druge jake timove, po četvrti put obezbedimo učešće na državnom prvenstvu. Ponosni smo i presrećni zbog toga – kaže za portal zrenjaninski.com Srđan Ignjatov, trener i nastavnik u školi „Žarko Zrenjanin“.

     

    U pobedničkom timu OŠ „Žarko Zrenjanin“ igrali su Matej Pribišić, Marko Lukić, Ognjen Golijanin, Simon Grubanov, Maksim Grubanov, Đorđe Samolovac, Danilo Ćulafić, Stefan Radovančev, Filip Vasić i Marko Krečev. Deo ekipe bili su i Marko Denda, Matija Armuš, Bajram Berković, Tadija Tanasić i Sergej Sava.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin