• Proleterovi klinci trećeplasirani: Generacija 2014. još jednom pokazala raskošan talenat

    Generacija igrača rođenih 2014. godine iz redova Fudbalskog kluba Proleter iz Zrenjanina još jednom je potvrdila svoj kvalitet na državnom takmičenju održanom prošlog vikenda u Šapcu.   Mladi zrenjaninski fudbaleri zauzeli su treće mesto na završnom turniru Mini Maxi lige.   PROČITAJTE JOŠ: Samo napred: Prvi ovogodišnji i odmah uspešan nastup veslača VK Begej 1883 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleterovi klinci trećeplasirani: Generacija 2014. još jednom pokazala raskošan talenat

    Generacija igrača rođenih 2014. godine iz redova Fudbalskog kluba Proleter iz Zrenjanina još jednom je potvrdila svoj kvalitet na državnom takmičenju održanom prošlog vikenda u Šapcu.

     

    Mladi zrenjaninski fudbaleri zauzeli su treće mesto na završnom turniru Mini Maxi lige.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Samo napred: Prvi ovogodišnji i odmah uspešan nastup veslača VK Begej 1883

     

    Prethodno su u grupi ostvarili tri pobede i to nad ekipama Poleta iz Sivca (5:2), Proletera iz Banatskog Karlovca (11:0) i One Time iz Temerina (6:0). U polufinalu su savladali Arenu iz Subotice rezultatom 6:2, a u finalu Školu fudbala Čanković sa 6:1.

     

    fk proleter

     

    Na završnom turniru Mini Maxi lige, slavili su igrači Proletera u duelu sa Zemunom (3:2) i Timokom iz Zaječara (1:0). Odigrali su nerešeno sa Slobodom iz Čačka (0:0).

     

    Dečaci u crveno-belim dresovima nisu imali sreće u polufinalu, pa su pretrepli poraz od Crvene zvezde (1:4). Ipak, bili su uspešni u borbi za treće mesto, što je sjajan uspeh talentovane generacije koju vode trener Obrad Stanović i koordinator Zoran Lisica.

     

    – Odlično odigran turnir i jedini poraz u polufinalnoj utakmici od Crvene zvezde potvrda je da su naši dečaci na pravom putu – izjavio je za portal zrenjaninski.com Obrad Stanović.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Tyrant King Megaways: Neobičan susret sa dinosaurusima doneo mu blizu milion dinara!

     

    Za Proleter su nastupili: Miljan Sudžuković, Strahinja Soldo, Dušan Ninković, Veljko Albijanić, Tomislav Batanjski, Aleksa Arsenac, Filip Mandić, Jadran Ćirić, Luka Deljkić, Damjan Vinai i Petar Vavan.

     

    fk proleter

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport