• Učenici OŠ „Žarko Zrenjanin“ ponovo najbolji na opštinskom takmičenju u malom fudbalu

    Učenici OŠ „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina ponovo su pobednici opštinskog takmičenja u malom fudbalu. Iza sebe su ostavili svoje vršnjake iz osnovnih škola „Petar Petrović Njegoš“ i „2. oktobar“.   Uspeh na ovogodišnjem opštinskom takmičenju samo je jedan od mnogih koje đaci ove škole nižu u poslednje dve decenije.   PROČITAJTE JOŠ: Dalibor Galić (OFK […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Učenici OŠ „Žarko Zrenjanin“ ponovo najbolji na opštinskom takmičenju u malom fudbalu

    Učenici OŠ „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina ponovo su pobednici opštinskog takmičenja u malom fudbalu. Iza sebe su ostavili svoje vršnjake iz osnovnih škola „Petar Petrović Njegoš“ i „2. oktobar“.

     

    Uspeh na ovogodišnjem opštinskom takmičenju samo je jedan od mnogih koje đaci ove škole nižu u poslednje dve decenije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dalibor Galić (OFK Stajićevo): Sve je moguće u nastavku prvenstva

     

    – Od 2001. godine, od kada radim u školi „Žarko Zrenjanin“ i vodim sekciju fudbala, spremajući decu za školska takmičenja, uspeli smo da budemo 13 puta prvaci opštine, deset puta prvaci na okružnom školskom takmičenju, tri puta prvi na međuokružnom takmičenju u malom fudbalu i ostvarili smo tri učešća na republičkom. Na državnom nivou najbolji plasman do sada nam je bilo četvrto mesto. Prvaci smo Vojvodine u SOS ligi (2020-2021) i četvrti u Srbiji. Prvaci smo i Dunav lige u malom fudbalu, kao i učesnici zimskih liga – kaže za portal zrenjaninski.com nastavnik i trener Srđan Ignjatov.

     

    učenici oš žarko zrenjanin

     

    Pokušaće da preskoče i sledeće dve stepenice

     

    Za pobednički tim „Žarka“ nastupali su kapiten Marko Lukić, Matej Pribišić, Stefan Radovančev, Ognjen Golijanin, Simon Grubanov, Maksim Grubanov, Đorđe Samolovac, Marko Krečev, Pavle Knežević, Matija Armuš, Danilo Ćulafić i Marko Denda.

     

    – Pokušaćemo da preskočimo i sledeće dve stepenice, okružno i međuokružno takmičenje. Daćemo sve od sebe da se po četvrti put plasiramo na republičko takmičenje što, pretpostavljam, nikome nije „pošlo za nogom“ u našoj sredini – ističe Ignjatov.

     

    Škola „Žarko Zrenjanin“ učestvovala je na opštinskom takmičenju u malom fudbalu i u ženskoj konkurenciji. Devojčice su zauzele treće mesto.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za tim „Žarka“ igrale su Elena Armuš, Elena Antić, Milica Šuvački, Jovana Nedić, Ljisa Ćenai, Olivera Budišin i Nađa Pejkić. I njihov trener je Srđan Ignjatov.

     

    učenici oš žarko zrenjanin

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport