• Dalibor Galić (OFK Stajićevo): Sve je moguće u nastavku prvenstva

    Uoči nastavka prvenstva u Područnoj ligi Zrenjanin, Omladinski fudbalski klub Stajićevo odigrao je tri kontrolne utakmice. Fudbaleri Stajićeva prvo su savladali Lehel iz Mužlje rezultatom 5:2 (2:2), a zatim remizirali sa Rusandom iz Melenaca. Vodilo je Stajićevo na poluvremenu 2:1, ali su gosti u drugom delu susreta uspeli da izjednače, pa je konačan rezultat bio […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dalibor Galić (OFK Stajićevo): Sve je moguće u nastavku prvenstva

    Uoči nastavka prvenstva u Područnoj ligi Zrenjanin, Omladinski fudbalski klub Stajićevo odigrao je tri kontrolne utakmice. Fudbaleri Stajićeva prvo su savladali Lehel iz Mužlje rezultatom 5:2 (2:2), a zatim remizirali sa Rusandom iz Melenaca. Vodilo je Stajićevo na poluvremenu 2:1, ali su gosti u drugom delu susreta uspeli da izjednače, pa je konačan rezultat bio 3:3.

     

    Poslednji test izabranici trenera Aleksandra Markoskog imali su u nedelju, kada su na gostovanju u Botošu odmerili snage sa Omladincem, koji nastupa u višem rangu takmičenja – Vojvođanskoj ligi „Istok“. Pobedu su odneli domaćini minimalnim rezultatom 1:0, golom postignutim u drugom delu susreta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Aleksandra Uzelac osvojila trofej za najbolju odbojkašicu u januaru

     

    – Bila je ovo poslednja provera pred prvenstvo. S obzirom na vremenske uslove, igra je bila zadovoljavajuća. Imali smo nekoliko šansi koje nismo realizovali, pa je rezultat bio 1:0 u korist domaćina – kaže za portal zrenjaninski.com štoper Dalibor Galić, novajlija u redovima OFK Stajićevo.

     

    Galić je jedan od trojice igrača koje je Stajićevo predstavilo kao pojačanja u zimskom prelaznom roku. Iz Budućnosti iz Srpske Crnje je stigao Milan Đurić, a iz zrenjaninskog Radničkog Miodrag Radulov. Galić je prethodno nosio dres Mladosti iz Lukićeva.

     

    – Slična je sredina, pa za mene to i nije neka velika promena. Sa sedmoricom – osmoricom sadašnjih saigrača već sam igrao, tako da se znamo. I Aca Markoski mi je ranije bio trener, u mlađim kategorijama Bečkereka. Upoznat sam sa njegovim načinom rada – ističe Dalibor Galić, momak rođen 4. avgusta 2002. godine, koji je mladost proveo u susednoj Ečki.

     

    dalibor galić

     

    OFK Stajićevo uglavnom zadržao okosnicu tima

     

    Markoski je krajem januara održao prvi trening. Iz kluba su tada poručili da će učiniti sve da dobro pripreme ekipu, kako bi se predstavila u što boljem svetlu i ostvarila dobar plasman na tabeli. Uprava je navela da je klub na polusezoni ostvario zavidne rezultate i zavidan nivo igre i da se nadaju da će ga u najmanju ruku zadržati, ako ne i podići. Što se tiče fudbalera, OFK Stajićevo je istakao da je uglavnom zadržao okosnicu tima.

     

    Stajićevo trenutno zauzima peto mesto na tabeli, sa 27 bodova, četiri manje od Rusande i tri od Poleta i ŽFK Banat. Od prvoplasirane Budućnosti iz Srpske Crnje deli ih deset bodova.

     

    – Nije velika razlika između Rusande, Poleta, Banata i nas, vrlo brzo se može promeniti poredak u gornjem delu tabele. Ima dosta konkurentnih timova i čini mi se da Područna liga ranije nije bila ovoliko jaka kao sada. Ovo je fudbal, lopta je okrugla i sve je moguće da se desi u nastavku prvenstva – zaključuje Galić, inače student druge godine Ekonomskog fakulteta u Novom Sadu.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Utakmice 16. kola na programu su ovog vikenda, a OFK Stajićevo u nedelju dočekuje 2. oktobar iz Kumana, koji zauzima 11. mesto na tabeli, sa 18 bodova.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport