• Učenice OŠ „Đura Jakšić“ pobednice opštinskog takmičenja u odbojci

    Učenice OŠ „Đura Jakšić“ iz Zrenjanina pobednice su ovogodišnjeg opštinskog takmičenja u odbojci u kategoriji pionirki. Njihovi školski drugari osvojili su na opštinskom takmičenju drugo mesto, našavši se iza ekipe Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“.   Devojčice su se kvalifikovale za okružno takmičenje koje se u utorak održava u Krajišniku.   – Svi smo ponosni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Učenice OŠ „Đura Jakšić“ pobednice opštinskog takmičenja u odbojci

    Učenice OŠ „Đura Jakšić“ iz Zrenjanina pobednice su ovogodišnjeg opštinskog takmičenja u odbojci u kategoriji pionirki. Njihovi školski drugari osvojili su na opštinskom takmičenju drugo mesto, našavši se iza ekipe Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“.

     

    Devojčice su se kvalifikovale za okružno takmičenje koje se u utorak održava u Krajišniku.

     

    – Svi smo ponosni na naše odbojkaše, jer je ovo veliki uspeh u tom sportu posle mnogo godina – kaže za portal zrenjaninski.com Igor Jakšić, nastavnik fizičke kulture u „Đuri“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nenad Frenc najverniji navijač Radničkog: Na stadionu kraj Skrobare od desete godine

     

    U ovoj školi rukomet je dugo bio sport broj jedan, pa su uspesi u odbojci doneli veliko zadovoljstvo.

     

    – Formirala se jedna generacija devojčica koje treniraju u klubu Bagljaš 023 već šest godina. Ovo je najviše uspeh trenera Milenka Vukovića. Moje je bilo da na času održimo formu i da se uigramo, a rezultat nije izostao. Posebno mi je drago što smo kao škola dobili trofejni sport za devojčice. I dečaci su počeli da treniraju odbojku, ali i do sada su imali više izbora – rukomet, odbojku, košarku i fudbal. Sad su, evo, na red stigle devojčice da se popnu na postolje – priča nastavnik Igor Jakšić.

     

    odbojkaši oš đura jakšić

     

    Uspesi su uvek dobar motivator

     

    Iako su postigli veliki uspeh osvajanjem drugog mesta na opštinskom takmičenju, dečaci iz „Đure“ se, zbog propozicija, nisu kvalifikovali za naredni rang takmičenja.

     

    – Uspesi su uvek dobar motivator, tako da očekujem da će se školskim ekipama pridružiti i učenici koji dosad nisu trenirali. A što se tiče okružnog takmičenja, mi ćemo kao tim dati sve od sebe i nadati se najboljem – dodaje Jakšić.

     

    Boje OŠ „Đura Jakšić“ branile su Dejana Koljević, Katarina Nikić, Jovana Gajin, Vanja Gajin, Nina Cvejić, Marina Lukač, Mia Todorović i Teodora  Stojanović.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Muška ekipa nastupala je u sastavu: Mateja Tričković, Jovan Lojović, Kosta Tančić, Pavle Miličić, Mateja Popmijatov, Jovan Stoiljkovski, Aleksa Đakovački i Vuk Nikin.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport