• Nenad Frenc najverniji navijač Radničkog: Na stadionu kraj Skrobare od desete godine

    Nenad Frenc je bez sumnje najverniji navijač Fudbalskog kluba Radnički iz Zrenjanina. To su prepoznali u klubu pa su odlučili da se zahvale Nenadu na podršci.   Na poluvremenu komšijskog derbija, odigranog početkom septembra na stadionu kraj Skrobare, kada je Radnički ugostio Naftagas iz Elemira, napadač crveno-crnih Nebojša Jovanović je otišao do tribine, na kojoj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nenad Frenc najverniji navijač Radničkog: Na stadionu kraj Skrobare od desete godine

    Nenad Frenc je bez sumnje najverniji navijač Fudbalskog kluba Radnički iz Zrenjanina. To su prepoznali u klubu pa su odlučili da se zahvale Nenadu na podršci.

     

    Na poluvremenu komšijskog derbija, odigranog početkom septembra na stadionu kraj Skrobare, kada je Radnički ugostio Naftagas iz Elemira, napadač crveno-crnih Nebojša Jovanović je otišao do tribine, na kojoj se nalazio Frenc, i uručio mu poklon kluba – dres iz nove kolekcije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Došli u Šabac i izdominirali: Bokseri Banata proglašeni za najbolje takmičare

     

    – Na razglasu su spomenuli moje ime i prezime i rekli nekoliko reči. Nažalost, nisam čuo šta su govorili, već su mi kasnije drugi preneli. Primetio sam da se nešto dešava i da pokazuju na mene. Uspeo sam da sa usana pročitam svoje ime i prezime i jako sam se iznenadio. Sa radošću sam od Jovanovića primio novi dres – ispričao je za portal zrenjaninski.com Nenad Frenc, koji je zbog komplikacija na porođaju ostao bez sluha.

     

    Nenad je rođen 6. februara 1978. u Zrenjaninu i po struci je mašinbravar. Zaposlen je u firmi „General solutions“ i radi u svojoj struci. U braku je već 15 godina i ima dve ćerkice.

     

    – Fudbal sam oduvek igrao samo rekreativno sa drugarima. Utakmice na stadionu Radničkog sam počeo da gledam još kao dete, kada sam imao deset godina, tačnije od 1988. Od tada, pa sve do danas, nisam prestajao da ih pratim. Ako me pitate zašto baš Radnički, odgovor je – živim pored stadiona i zaista je nemoguće ne zavoleti taj klub i taj stadion – navodi Frenc u čijem srcu, pored zrenjaninskog kluba, posebno mesto ima i beogradska Crvena zvezda.

     

    nenad frenc

     

    Mnogo izgubljenih utakmica

     

    Naš sagovornik ističe da redovno gleda utakmice koje se igraju kod kuće. Ne prati igrače na gostovanjima jer, kako kaže, ne voli da putuje.

     

    – Trudim se da ispratim svaku utakmicu kada Radnički igra ovde. Propustim jedino ukoliko sam baš sprečen, onda teškog srca ne odem na tribinu – dodaje Frenc.

     

    Za kraj, Nenad je prokomentarisao i aktuelnu sezonu u Srpskoj ligi „Vojvodina“, u kojoj stvari i ne stoje baš najbolje za njegov voljeni klub. Zimsku pauzu Radnički je dočekao prikovan na dno tabele, sa svega devet osvojenih bodova.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Da, sezona nije baš najbolje počela. Imamo mnogo izgubljenih utakmica. Jednostavno moramo imati jače igrače – ocenjuje Frenc i dodaje da su, prema njegovom mišljenju, trenutno najbolji igrači u redovima Radničkog Nikola Krstinić i Zoran Šemić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport