• Ubijen MMA borac iz Brazila koji je u oktobru nastupio u Zrenjaninu

    Nekadašnji UFC borac i pobednik Bellator turnira, Brazilac Maiquel Falcao, koji je u oktobru prošle godine nastupio na 36. Serbian Battle Championship-u u Zrenjaninu, izboden je na smrt u nedelju ujutro u svom rodnom gradu Pelotasu, javljaju svetski mediji. Falcao je imao 40 godina.   Falcao je ispred lokalnog bara više puta uboden oštrim predmetom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ubijen MMA borac iz Brazila koji je u oktobru nastupio u Zrenjaninu

    Nekadašnji UFC borac i pobednik Bellator turnira, Brazilac Maiquel Falcao, koji je u oktobru prošle godine nastupio na 36. Serbian Battle Championship-u u Zrenjaninu, izboden je na smrt u nedelju ujutro u svom rodnom gradu Pelotasu, javljaju svetski mediji. Falcao je imao 40 godina.

     

    Falcao je ispred lokalnog bara više puta uboden oštrim predmetom u stomak. Prevezen je u bolnicu oko tri sata iza ponoći, kako bi bio podvrgnut operaciji, ali je u međuvremenu preminuo.

     

    Policija je saopštila da se slučaj trenutno istražuje.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Rekordi neće biti priznati zbog tehničkog nedostatka bazena

     

    Ovim povodom se oglasila i organizacija Serbian Battle Championship.

     

    „Sa velikom tugom smo primili vest o tragičnoj smrti bivšeg SBC šampiona i priznatog imena svetskog MMA sporta. Maiquel Falcao je bio profesionalac koji je nastupao na najvećim borilačkim scenama današnjice, a pored toga što je bio atleta svetske klase, zaista je bio i dobar čovek i prijatelj. Nećemo te zaboraviti! Počivaj u miru“, navodi se u saopštenju SBC.

     

    Podsetimo, Maiquel Falcao je bio gost Zrenjanina u oktobru prošle godine, kada je u Kristalnoj dvorani održan MMA spektakl „SBC 36 Revenge“.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Njega je tehničkim nokautom u prvoj rundi porazio srpski borac Nemanja Uverić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport