• Ubeležena pobeda: Dominacija Zrenjaninki od samog starta meča (Foto)

    ŽKK Proleter 023 – ŽKK Srbobran 75:51 (22:10, 14:12, 23:10, 16:19)   Košarkašice zrenjaninskog Proletera ostvarile su i drugu ovosezonsku pobedu. One su na parketu Kristalne dvorane, u petak, 9. oktobra, savladale ekipu ŽKK Srbobran rezultatom 75:51.   PROČITAJTE JOŠ: Džudo je ponovo u školama: Druženje đaka na tatamiju   Dominirale su Zrenjaninke od samog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ubeležena pobeda: Dominacija Zrenjaninki od samog starta meča (Foto)

    ŽKK Proleter 023 – ŽKK Srbobran 75:51 (22:10, 14:12, 23:10, 16:19)

     

    Košarkašice zrenjaninskog Proletera ostvarile su i drugu ovosezonsku pobedu. One su na parketu Kristalne dvorane, u petak, 9. oktobra, savladale ekipu ŽKK Srbobran rezultatom 75:51.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Džudo je ponovo u školama: Druženje đaka na tatamiju

     

    Dominirale su Zrenjaninke od samog starta meča, ne dopustivši gošćama iz Srbobrana ni u jednom trenutku da se ponadaju da mogu doći do bilo kakvog iznenađenja. Već u sedmom minutu izabranice Marka Marinkova stekle su prvu dvocifrenu prednost, koja je rasla sve do maksimalnih dvadeset devet poena razlike viđenih u par navrata tokom poslednje četvrtine.

     

     

    Najefikasnija u redovima košarkašica u crveno-belim dresovima bila je Tamara Jokić sa 18 poena, dok je Nikolina Mihajlović postigla 14, a Jelena Muratović 12 poena.

     

    U narednom kolu, košarkašice Proletera očekuje gostovanje u prestonici, gde će se sastati sa neugodnom ekipom ŽKK Radnički.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport