• Džudo je ponovo u školama: Druženje đaka na tatamiju

    Projekat „Džudo u škole“ ponovo se realizuje u najvećem srednjobanatskom gradu. To je epilog sporazuma čelnika Grada Zrenjanina i Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“.   Podsetimo, realizacija ovog projekta počela je još 1. septembra 2018. godine. Međutim, morala je da bude prekinuta zbog pandemije koronavirusa.   PROČITAJTE JOŠ: Vanja Grbić mu odbrusio: “Pogrešio si adresu, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Džudo je ponovo u školama: Druženje đaka na tatamiju

    Projekat „Džudo u škole“ ponovo se realizuje u najvećem srednjobanatskom gradu. To je epilog sporazuma čelnika Grada Zrenjanina i Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“.

     

    Podsetimo, realizacija ovog projekta počela je još 1. septembra 2018. godine. Međutim, morala je da bude prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Vanja Grbić mu odbrusio: “Pogrešio si adresu, ne postoje te pare” (Foto)

     

    – Ponovo su se stekli uslovi da nastavimo sa ovakvim vidom edukacije učenika zrenjaninske Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“. Sa decom ćemo ozbiljno raditi, ali ćemo se i zabavljati. Drago mi je da se projekat nastavlja, jer ćemo školarcima omogućiti da steknu osnovna znanja o ovoj drevnoj borilačkoj veštini, inače veoma popularnom olimpijskom sportu – izjavio je Tomislav Kohajm, realizator projekta i trener u OJK Proleter.

     

    Termini treninga su utorkom i četvrtkom od 11 časova.

     

    Zoran Bogaroški

     

    džudo u škole

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport