• Ubedljiva pobeda SAS-a u četvrtfinalu Kupa Vojvodine

    KMF Tisa (Novi Bečej) – KMF SAS 4:10 (poluvreme 2:4) Četvrtfinale Kupa Vojvodine   Ubedljivom pobedom u četvrtfinalnom duelu rezultatom 10:4 nad KMF Tisa, futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a plasirala se u narednu rundu Kupa Vojvodine.   Od samog starta meča izabranici Milivoja Batinice nametnuli su svoj stil igre, koji je već u drugom minutu rezultirao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ubedljiva pobeda SAS-a u četvrtfinalu Kupa Vojvodine

    KMF Tisa (Novi Bečej) – KMF SAS 4:10 (poluvreme 2:4)

    Četvrtfinale Kupa Vojvodine

     

    Ubedljivom pobedom u četvrtfinalnom duelu rezultatom 10:4 nad KMF Tisa, futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a plasirala se u narednu rundu Kupa Vojvodine.

     

    Od samog starta meča izabranici Milivoja Batinice nametnuli su svoj stil igre, koji je već u drugom minutu rezultirao ranim vođstvom. Strelac prvog gola za SAS bio je Dušan Radenković. Izjednačio je Borislav Ikrašev u petom, da bi novo vođstvo za Zrenjanince doneo Mile Šarenac u osmom minutu susreta. Na 1:3 za goste povisio je Igor Aranitović u jedanaestom, da bi nadu Novobečejcima pružio Veselin Guberinić smanjivši prednost SAS-a na 2:3. Poslednji pogodak u prvom poluvremenu viđen je u petnaestom minutu. Tada je Slađan Novković povećao prednost Zrenjaninaca na 2:4.

     

    Pročitajte još: Džudista Proletera Luka Vujin drugoplasirani na Trofeju Voždovca

     

    Već u prvom minutu nastavka, Branislav Lojpur povećava prednost „lude družine“ na 2:5. Samo minut kasnije, drugim pogotkom Guberinića, Tisa je smanjila prednost Zrenjaninaca na 3:5.

     

    Nakon toga, usledila je potpuna dominacija izabranika Milivoja Batinice. Golovima Novkovića u dvadeset devetom, Nedeljka Šarenca u trideset četvrtom i Aranitovića u trideset petom minutu, gostujuća ekipa stigla je do ubedljivih 3:8. Poslednji gol za Novobečejce bilo je delo Čedomira Tomčića u trideset sedmom minutu susreta. Gosti su do kraja, pogocima Lojpura u pretposlednjem i Mileta Šarenca u poslednjem minutu susreta, meč završili sa ubedljivih 4:10.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport