• Džudista Proletera Luka Vujin drugoplasirani na Trofeju Voždovca

    Omladinski džudo klub Proleter prethodnog vikenda je sa dvoje najmlađih takmičara učestvovao na Međunarodnom džudo turniru „Trofej Voždovca 2019“.   Predvođen trenerom Ninoslavom Kohajmom, na takmičenju koje je održano u beogradskom SC Šumice, mladi Luka Vujin osvojio je drugo mesto u svojoj težinskoj kategoriji, te se na taj način okitio srebrnom medaljom. Drugom predstavniku Proletera […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Džudista Proletera Luka Vujin drugoplasirani na Trofeju Voždovca

    Omladinski džudo klub Proleter prethodnog vikenda je sa dvoje najmlađih takmičara učestvovao na Međunarodnom džudo turniru „Trofej Voždovca 2019“.

     

    Predvođen trenerom Ninoslavom Kohajmom, na takmičenju koje je održano u beogradskom SC Šumice, mladi Luka Vujin osvojio je drugo mesto u svojoj težinskoj kategoriji, te se na taj način okitio srebrnom medaljom. Drugom predstavniku Proletera Sergeju Demeu zamalo je izmakla medalja, te je turnir završio na petom mestu.

     

    Pročitajte još: VK Begej 1883 imao zapažen nastup na Novosadskom veslačkom triatlonu

     

    Narednog vikenda, džudistima OJK Proleter sledi najbitnije takmičenje. Seniorski tim će nastupiti na finalnom turniru Super lige Srbije.

     

    Informativni portal zrenjaninski.com će i ovog puta biti sa ekipom Proletera, te će naši čitaoci biti u prilici da kroz mnoštvo fotografija vide najzanimljivije detalje mečeva seniorskog tima.

     

    Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport