• Ubedljiva pobeda Proletera: Srbobran pretrpeo poraz u Zrenjaninu (Foto)

    ŽKK Proleter 023 – ŽKK Srbobran 81:59 (24:12, 18:18, 24:12, 15:17)   Košarkašice zrenjaninskog Proletera 023 ubedljivom pobedom su otpočele kontrolne utakmice. One su u subotu, 12. septembra, na parketu hale Medison, sa dvadeset dva poena razlike savladale ekipu ŽKK Srbobran.     – S obzirom na to da imamo devet ekipnih treninga u sali […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ubedljiva pobeda Proletera: Srbobran pretrpeo poraz u Zrenjaninu (Foto)

    ŽKK Proleter 023 – ŽKK Srbobran 81:59 (24:12, 18:18, 24:12, 15:17)

     

    Košarkašice zrenjaninskog Proletera 023 ubedljivom pobedom su otpočele kontrolne utakmice. One su u subotu, 12. septembra, na parketu hale Medison, sa dvadeset dva poena razlike savladale ekipu ŽKK Srbobran.

     

     

    – S obzirom na to da imamo devet ekipnih treninga u sali u punom sastavu, zadovoljan sam pruženom partijom moje ekipe. Odigrali smo jednu dobru utakmicu sa dosta dobrih rešenja. Nismo ubacivali neke šuteve koje je trebalo da realizujemo, ali mislim da je to sasvim u redu za ovaj period priprema. Pobeda je mogla biti još ubedljivija, s obzirom na to da smo imali prostor za još jedno petnaestak poena – izjavio je trener ekipe Proletera Marko Marinkov, po završetku meča.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Slabašni Beovuk nije mogao da parira Proleteru (Foto)

     

    U toku naredne nedelje, košarkašice Proletera imaće dve nove kontrolne utakmice. Protivnice će im biti prvoligaške ekipe – Vrbas i Novosadska ŽKA. Početak prvenstva u Drugoj ligi zakazan je za prvi vikend oktobra.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport