• Slabašni Beovuk nije mogao da parira Proleteru (Foto)

    KK Proleter – KK Beovuk 77:51 (19:9, 22:14, 23:9, 13:19)   Ostvarena je nova, četvrta pobeda u nizu u pripremnom periodu. Košarkaši zrenjaninskog Proletera savladali su u subotu, 12. septembra, u Kristalnoj dvorani, slabašnu drugoligašku ekipu KK Beovuk sa 77:51.     – Iako je u ovom momentu rezultat u drugom planu, naravno da me […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Slabašni Beovuk nije mogao da parira Proleteru (Foto)

    KK Proleter – KK Beovuk 77:51 (19:9, 22:14, 23:9, 13:19)

     

    Ostvarena je nova, četvrta pobeda u nizu u pripremnom periodu. Košarkaši zrenjaninskog Proletera savladali su u subotu, 12. septembra, u Kristalnoj dvorani, slabašnu drugoligašku ekipu KK Beovuk sa 77:51.

     

     

    – Iako je u ovom momentu rezultat u drugom planu, naravno da me raduju četiri vezane pobede. Najbitnije je da imamo sve zdrave igrače. Jedino je Bojan Davidovac van stroja. Ideja je bila da po prvi put večeras zaigra Bratislav Paunović, igrač koga smo doveli u vanrednom prelaznom roku. Izuzetno sam zadovoljan odnosom prema igri, borbom, fizičkom spremom i trčanjem mojih igrača. Ostale su još tri nedelje da radimo na nekim detaljima, tako da možemo spremni da dočekamo početak šampionata – izjavio je nakon meča prvi strateg zrenjaninskih crveno-belih Stefan Atanacković.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Čuveni trener Duško Vujošević ovih dana je gost Zrenjanina

     

    U toku naredne nedelje, Zrenjanince očekuju još dva kontrolna meča. Rivali će im biti Kolubara iz Lazarevca i Vršac. Oba tima se takmiče u Košarkaškoj ligi Srbije, što će omogućiti košarkašima Proletera da se okušaju sa protivnicima iz višeg ranga takmičenja.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport