• Ubedljiv poraz odbojkaša na gostovanju u Novom Sadu

    OK Dunav Volley – OK Proleter 3:0 (25:18, 25:19, 25:17)   Odbojkaši zrenjaninskog Proletera pretrpeli su ubedljiv poraz maksimalnim rezultatom 3:0 na gostovanju u Novom Sadu od domaćeg OK Dunav Volley, u utakmici 15. kola Druge lige grupa „Sever“.   Pročitajte još: Zemunci porazili goste iz Zrenjanina u 22. kolu Druge lige Srbije   Izabranicima […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ubedljiv poraz odbojkaša na gostovanju u Novom Sadu

    OK Dunav Volley – OK Proleter 3:0 (25:18, 25:19, 25:17)

     

    Odbojkaši zrenjaninskog Proletera pretrpeli su ubedljiv poraz maksimalnim rezultatom 3:0 na gostovanju u Novom Sadu od domaćeg OK Dunav Volley, u utakmici 15. kola Druge lige grupa „Sever“.

     

    Pročitajte još: Zemunci porazili goste iz Zrenjanina u 22. kolu Druge lige Srbije

     

    Izabranicima Predraga Tanackovića bio je ovo trinaesti poraz u tekućem šampionatu. I pored toga, Zrenjaninci su zadržali deveto mesto na tabeli, sa ukupno osvojenih osam bodova.

     

    U narednom kolu, u derbiju začelja, odbojkaši zrenjaninskog Proletera će dočekati ekipu OK Sombor, koja je prikovana za dno tabele sa do sada sakupljenih samo šest bodova.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport