• Ubedljiv poraz ekipe SAS-a na gostovanju u Leskovcu

    KMF Leskovac – KMF SAS (Zrenjanin) 7:1 (poluvreme 2:1)   Zrenjaninska futsal ekipa KMF SAS pretrpela je u nedelju, 6. decembra, ubedljiv poraz na gostovanju u Leskovcu. Četa Milivoja Batinice poražena je u zaostaloj utakmici 7. kola Druge lige Srbije ubedljivim rezultatom 7:1.   Iako su Zrenjaninci odlično otvorili ovaj duel, te poveli golom Slađana […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ubedljiv poraz ekipe SAS-a na gostovanju u Leskovcu

    KMF Leskovac – KMF SAS (Zrenjanin) 7:1 (poluvreme 2:1)

     

    Zrenjaninska futsal ekipa KMF SAS pretrpela je u nedelju, 6. decembra, ubedljiv poraz na gostovanju u Leskovcu. Četa Milivoja Batinice poražena je u zaostaloj utakmici 7. kola Druge lige Srbije ubedljivim rezultatom 7:1.

     

    Iako su Zrenjaninci odlično otvorili ovaj duel, te poveli golom Slađana Novkovića u 5. minutu, Leskovčani su uspeli da naprave preokret, te da, ispostaviće se, na kraju deklasiraju Banaćane.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Odličan uspeh najmlađih plivača Proletera na prvenstvu Srbije

     

    Četiri pogotka za KMF Leskovac postigao je Igor Stefanović, dok su se po jednom u listu strelaca upisali Nikola Stanojević, Dušan Nastić i Radovan Vukojević.

     

    Nakon deset odigranih utakmica, KMF SAS se nalazi na osmoj poziciji na tabeli sa jedanaest sakupljenih bodova.

     

    Izabranicima Milivoja Batinice je preostalo da do kraja jesenjeg dela šampionata odigraju još jedan duel. U zaostaloj utakmici 11. kola, oni će u sredu, 9. decembra, gostovati u Bujanovcu, gde će odigrati meč protiv domaćeg KMF Zufo.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport