• Odličan uspeh najmlađih plivača Proletera na prvenstvu Srbije

    Najmlađi plivači zrenjaninskog Proletera ostvarili su sjajan uspeh na prvenstvu Srbije za pionire, koje je ovog vikenda održano u Beogradu.   Na prvenstvu je učestvovalo ukupno 210 plivača iz 32 kluba.   PROČITAJTE JOŠ: Fantastična serija vaterpolista Proletera: Ovi momci su nezaustavljivi!   Proleter je ekipno osvojio treće mesto. Pojedinačno, Nevena Petraš je bila drugoplasirana […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Odličan uspeh najmlađih plivača Proletera na prvenstvu Srbije

    Najmlađi plivači zrenjaninskog Proletera ostvarili su sjajan uspeh na prvenstvu Srbije za pionire, koje je ovog vikenda održano u Beogradu.

     

    Na prvenstvu je učestvovalo ukupno 210 plivača iz 32 kluba.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Fantastična serija vaterpolista Proletera: Ovi momci su nezaustavljivi!

     

    Proleter je ekipno osvojio treće mesto. Pojedinačno, Nevena Petraš je bila drugoplasirana u trci na 100 leđno. Mikša Jenovai osvojio je treće mesto na 400 kraul.

     

    „Uz diskvalifikacije u tri štafete i jednoj pojedinačnoj trci nije se moglo bolje od trećeg mesta ekipno. Ova ekipa je, bez tih kikseva, trebalo da se bori za prvo mesto. Ovo je svakako veliki uspeh posle duge pauze i otežavajućih okolonosti, jer je takmičenje bilo u 50-metarskom bazenu, a mi trenirano u 25-metarskom, što je veliki hendikep“, saopštio je Plivački klub Proleter iz Zrenjanina

     

    Treneri ekipe su Nikola Gogić i Ivana Borić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin