• TSC 1 pobednik memorijalnog turnira „Sredoje Milankov – Beli“ (Foto)

    Šesti po redu Memorijalni turnir u malom fudbalu za žene „Sredoje Milankov – Beli“, koji je i ove godine okupio osam ekipa, održan je u sportskoj dvorani „Medison“, u nedelju, 26. januara.   Pored domaćina turnira, devojaka iz nekadašnjeg zrenjaninskog ŽFK Futura, u ovogodišnjem izdanju turnira učestvovale su i dve ekipe ŽFK TSC iz Kanjiže, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TSC 1 pobednik memorijalnog turnira „Sredoje Milankov – Beli“ (Foto)

    Šesti po redu Memorijalni turnir u malom fudbalu za žene „Sredoje Milankov – Beli“, koji je i ove godine okupio osam ekipa, održan je u sportskoj dvorani „Medison“, u nedelju, 26. januara.

     

    Pored domaćina turnira, devojaka iz nekadašnjeg zrenjaninskog ŽFK Futura, u ovogodišnjem izdanju turnira učestvovale su i dve ekipe ŽFK TSC iz Kanjiže, dve ekipe ŽFK Jedinstvo iz Uba, ŽFK Lehel iz Mužlje, OFK Kolonija iz Kovina i ŽFK Moskva iz Novog Sada.

     

     

    Pročitajte još: SUSRET U ŽITIŠTU: Radnički uspešan u prvom kontrolnom meču (Foto)

     

    Pobednice turnira „Sredoje Milankov – Beli“ su devojke iz Kanjiže, ekipa TSC 1, koje su u finalu bile bolje od Future. Treće mesto su zauzele devojke iz mužljanskog Lehela.

     

    Za najbolju igračicu turnira proglašena je Marijana Jankov iz TSC. Najbolji strelac je Betina Balaž, takođe iz TSC, dok je za najboljeg golmana ovogodišnjeg turnira proglašena Marija Milenković iz ŽFK Lehel.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport