• SUSRET U ŽITIŠTU: Radnički uspešan u prvom kontrolnom meču (Foto)

    FK Begej (Žitište) – FK Radnički (Zrenjanin) 1:2 (poluvreme 0:1)   Sportska redakcija informativnog portala zrenjaninski.com posetila je u subotu, 25. januara, susednu opštinu Žitište, gde je na lokalnom fudbalskom stadionu ekipa zrenjaninskog Radničkog, u prvoj kontrolnoj utakmici, u okviru priprema za prolećni deo šampionata Srpske lige, snage odmerila sa domaćim FK Begej.   S obzirom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SUSRET U ŽITIŠTU: Radnički uspešan u prvom kontrolnom meču (Foto)

    FK Begej (Žitište)FK Radnički (Zrenjanin) 1:2 (poluvreme 0:1)

     

    Sportska redakcija informativnog portala zrenjaninski.com posetila je u subotu, 25. januara, susednu opštinu Žitište, gde je na lokalnom fudbalskom stadionu ekipa zrenjaninskog Radničkog, u prvoj kontrolnoj utakmici, u okviru priprema za prolećni deo šampionata Srpske lige, snage odmerila sa domaćim FK Begej.

     

    S obzirom na to da su obe ekipe u početnoj fazi pripremnog perioda, viđena je utakmica sa mnogo grešaka na obe strane, u kojoj je veći posed lopte bio u nogama gostiju iz Zrenjanina.

     

     

    Izabranici Predraga Kandića svoju terensku nadmoćnost u većem delu susreta uspeli su da krunišu sa dva pogotka. I to Borisa Ćirića u prvom i Stefana Lisičića – Vukovića u drugom poluvremenu. Jedini gol za domaću ekipu bilo je delo Umićevića.

     

    Pročitajte još: ISTORIJSKI USPEH: Senzacija u režiji Dimitrija Levajca!

     

    FK Radnički će već narednog petka odigrati i drugi kontrolni meč, a rival na stadionu kraj Skrobare biće novosadski Kabel, član Prve lige Srbije.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport