• Trud se isplatio: Džudisti Proletera i naredne godine superligaši

    Zahvaljujući odličnim nastupima u prethodnom periodu, džudisti Proletera iz Zrenjanina uspeli su da zadrže mesto u Super ligi Srbije. Mečevi Super lige održani su za vikend u Beogradu.   PROČITAJTE JOŠ: Dupla kruna Ludoškog u Kairu: Zrenjaninac najbolji takmičar na turniru   – Zrenjanin će i naredne godine imati superligaša i jako smo srećni zbog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Trud se isplatio: Džudisti Proletera i naredne godine superligaši

    Zahvaljujući odličnim nastupima u prethodnom periodu, džudisti Proletera iz Zrenjanina uspeli su da zadrže mesto u Super ligi Srbije. Mečevi Super lige održani su za vikend u Beogradu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dupla kruna Ludoškog u Kairu: Zrenjaninac najbolji takmičar na turniru

     

    – Zrenjanin će i naredne godine imati superligaša i jako smo srećni zbog toga. Dali smo sve od sebe, kako takmičari našeg kluba, tako i pojačanja – Leđanski, Todorović, Živojinović, Zubović, Đukanović i Mijanović. Oni su su nam puno pomogli u ostvarenju cilja koji smo zacrtali. Naši mlađi takmičari Dušan Ludoški, Nikola Blešić, Relja Momirov i Milan Bulaja imali su takođe bitnu ulogu i konačno imamo konkurentne takmičare u samom vrhu srpskog džudo sporta – kaže Tomislav Kohajm, trener u OJK Proleter.

     

    Najmlađi u ekipi, Milan Bulaja, u odlučujućem meču, u kategoriji iznad svoje, doneo je bodove Proleteru, i to je bio ključan momenat najvažnijeg meča dana. Dušan Momirski i Marko Milutin takođe su zaslužni za veliki uspeh Proletera, iako su na ovom takmičenju bili pozajmljeni prijateljima iz Kikinde, kako bi se i Kikinđani vratili u društvo najboljih.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ovim takmičenjem se zatvara sezona zvaničnih prvenstava, a najmlađe takmičare Proletera očekuje učešće na još tri turnira.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport