• Dupla kruna Ludoškog u Kairu: Zrenjaninac najbolji takmičar na turniru

    Juniorski šampion Srbije u tenisu, 16-godišnji Zrenjaninac Zoran Ludoški, osvojio je duplu krunu na ITF juniorskom takmičenju koje je održano u Kairu.   Do naslova najboljeg takmičara na ovom turniru, u singl konkurenciji, Zoran je stigao kao prvi nosilac savladavši u finalu Rusa Ivanova Savelija 6:0, 6:1.   PROČITAJTE JOŠ: Mihajlo Kondić odlučio da napusti […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dupla kruna Ludoškog u Kairu: Zrenjaninac najbolji takmičar na turniru

    Juniorski šampion Srbije u tenisu, 16-godišnji Zrenjaninac Zoran Ludoški, osvojio je duplu krunu na ITF juniorskom takmičenju koje je održano u Kairu.

     

    Do naslova najboljeg takmičara na ovom turniru, u singl konkurenciji, Zoran je stigao kao prvi nosilac savladavši u finalu Rusa Ivanova Savelija 6:0, 6:1.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Mihajlo Kondić odlučio da napusti OFK Begej i potraži novu sredinu (Foto)

     

    U dubl konkurenciji, Ludoški je do pobedničkog trofeja stigao u paru sa Špancem Hulianom Alonsom. Oni su u finalu bili bolji od para Džons – Liu (Tha, Mas) 6:2, 6:4.

     

    Srpski juniorski reprezentativac ovim sjajnim rezultatima nastavio je pobednički niz, nakon što je prethodne nedelje upisao finale ITF takmičenja, takođe u Egiptu, u singl konkurenciji.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Podsetimo, on je tada osvojio naslov vicešampiona na juniorskom ITF takmičenju, u konkurenciji takmičara do 18 godina (J4 kategorija).

     

    zoran ludoški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport