• Trofej Džonija Vajsmilera: Osmi plivački maraton na Peskari

    Klub daljinskog – maratonskog plivanja Peskara iz Zrenjanina objavio je da će 17. jula, s početkom u 11 časova, na najpopularnijem gradskom kupalištu biti održan osmi po redu Peskara maraton „Trofej Džonija Vajsmilera“.   Biće organizovane tri trke – „buba mare“ na 200 metara, revijalna na 400 metara i glavna trka u dužini od tri […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Trofej Džonija Vajsmilera: Osmi plivački maraton na Peskari

    Klub daljinskog – maratonskog plivanja Peskara iz Zrenjanina objavio je da će 17. jula, s početkom u 11 časova, na najpopularnijem gradskom kupalištu biti održan osmi po redu Peskara maraton „Trofej Džonija Vajsmilera“.

     

    Biće organizovane tri trke – „buba mare“ na 200 metara, revijalna na 400 metara i glavna trka u dužini od tri kilometra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zoran je prvak države: Titulu proslavio sa drugarima iz osnovne škole

     

    Startnina za takmičare koji učestvuju u trci na 3.000 metara, za prijave do 15. jula, iznosi 1.000 dinara. Na dan trke startnina je 1.500 dinara.

     

    Startnina za trku na 200 metara je 500 dinara, dok učesnici revijalne trke na 400 metara ne plaćaju startninu.

     

    Za uplaćenu startninu dobijaju se medalje na trkama od 3.000 i 200 metara, po kategorijama za osvojena prva tri mesta. Najbolji u muškoj i ženskoj konkurenciji u trci na tri kilometra dobijaju i pehare.

     

    Učesnici revijalne trke za uspešno savladanih 400 metara dobijaju prigodnu diplomu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Najboljima će priznanja biti uručena u prostorijama MZ „Sava Kovačević“, a učesnici sa uplaćenim startninama dobijaju obrok i piće.

     

    Prijavljivanje za učešće u Peskara maratonu „Trofej Džonija Vajsmilera“ je preko sajta Saveza za daljinsko – maratonsko i masters plivanje Srbije.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport