• Trofej Beograda pripao zrenjaninskom džudisti Milanu Bulaji (Foto)

    Otvoreno prvenstvo za mlađe kadete i kadetkinje u džudou, pod nazivom „Trofej Beograda“, održano je u minulog vikenda u srpskoj prestonici. Na ovom takmičenju učestvovalo je 140 džudista iz cele zemlje.   Takmičar OJK Proleter iz Zrenjanina Milan Bulaja osvojio je prvo mesto. Sedmo mesto zauzeli su Vuk Momirov i Nemanja Rajković, dok je Nemanja Ristić […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Trofej Beograda pripao zrenjaninskom džudisti Milanu Bulaji (Foto)

    Otvoreno prvenstvo za mlađe kadete i kadetkinje u džudou, pod nazivom „Trofej Beograda“, održano je u minulog vikenda u srpskoj prestonici. Na ovom takmičenju učestvovalo je 140 džudista iz cele zemlje.

     

    Takmičar OJK Proleter iz Zrenjanina Milan Bulaja osvojio je prvo mesto. Sedmo mesto zauzeli su Vuk Momirov i Nemanja Rajković, dok je Nemanja Ristić ostao bez plasmana.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Proleter odneo pobedu u Kikindi, Saša Terzić igrač utakmice (Foto)

     

    Svi osim Milana Bulaje su do kraja godine pioniri, tako da je „Trofej Beograda“ u ovom momentu bio prejak za njih da bi ostvarili bolji plasman.

     

    milan bulaja osvojio trofej beograda

     

    S druge strane, Milan Bulaja je pokazao izuzetan kvalitet i osvojio je titulu najboljeg mlađeg kadeta u kategoriji do 73kg.

     

    Narednog vikenda takmičari zrenjaninskog OJK Proleter će, kao pozajmljeni borci, nastupati u Prvoj džudo ligi Srbije za ekipu Banata iz Žitišta, dok će prvi tim Proletera 28. novembra nastupati u Super džudo ligi Srbije.

     

    Narednog vikenda i mlađi dečaci i devojčice rođeni 2008. i 2009. godine nastupaju na prvenstvu Vojvodine.

     

    milan bulaja osvojio trofej beograda

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport