• Proleter odneo pobedu u Kikindi, Saša Terzić igrač utakmice (Foto)

    RK Kikinda Grindex – RK Proleter (Zrenjanin) 26:30 (poluvreme 11:11)   Rukometaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su i drugu ovosezonsku pobedu, prvu na gostujućem terenu. Oni su, u okviru 5. kola ARKUS lige – grupa A, na gostovanju u Kikindi, slavili rezultatom 26:30.   PROČITAJTE JOŠ: Pionirska liga Vojvodine: Gradski derbi pripao Proleteru (Foto)   Iako […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proleter odneo pobedu u Kikindi, Saša Terzić igrač utakmice (Foto)

    RK Kikinda Grindex – RK Proleter (Zrenjanin) 26:30 (poluvreme 11:11)

     

    Rukometaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su i drugu ovosezonsku pobedu, prvu na gostujućem terenu. Oni su, u okviru 5. kola ARKUS lige – grupa A, na gostovanju u Kikindi, slavili rezultatom 26:30.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pionirska liga Vojvodine: Gradski derbi pripao Proleteru (Foto)

     

    Iako je prvih trideset minuta proteklo u ujednačenoj borbi dva rivala, drugo poluvreme je u potpunosti pripalo Zrenjanincima. Izabranici Momira Rnića silovito su startovali u nastavku meča, a prednost zrenjaninskih crveno-belih rasla je iz minuta u minut, sve do maksimalnih sedam golova razlike, viđenih u 55. minutu susreta (semafor 22:29).

     

    rk kikinda grindex - rk proleter
    Foto: ARKUS liga

     

    Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Saša Terzić sa devet postignutih golova, što mu je bilo dovoljno da ponese epitet igrača utakmice.

     

    U narednom kolu, rukometaše Proletera očekuje novo gostovanje, ovog puta u Crvenki, protiv istoimene ekipe, koja u dosadašnjem toku šampionata nije zabeležila ni jedan trijumf.

     

    Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport