• Tri zlatne Proleterove devojčice briljirale na međunarodnom turniru

    Omladinski džudo klub Proleter iz Zrenjanina je zauzeo peto mesto među domaćim klubovima na međunarodnom memorijalnom džudo turniru „Radomir Kovačević Džigi“. Turnir je održan prethodnog vikenda u Sportskom centru „Šumice“ u Beogradu, u organizaciji Džudo kluba Rakovica, a nastupila su 553 takmičara iz 53 kluba.   Ovog puta, medalje za zrenjaninski Proleter donele su mlade […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tri zlatne Proleterove devojčice briljirale na međunarodnom turniru

    Omladinski džudo klub Proleter iz Zrenjanina je zauzeo peto mesto među domaćim klubovima na međunarodnom memorijalnom džudo turniru „Radomir Kovačević Džigi“. Turnir je održan prethodnog vikenda u Sportskom centru „Šumice“ u Beogradu, u organizaciji Džudo kluba Rakovica, a nastupila su 553 takmičara iz 53 kluba.

     

    Ovog puta, medalje za zrenjaninski Proleter donele su mlade džudistkinje.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Evropska nedelja sporta zvanično će početi 23. septembra u Zrenjaninu

     

    Zlatne medalje osvojile su Katarina Goranović, u konkurenciji do 32 kilograma, Lenka Stefanović, u kategoriji do 40kg, i Lenka Stojanov, u kategoriji do 48 kilograma.

     

    Srebrne medalje osvojile su Ana Kondić, u kategoriji do 43kg, i Lena Kovačević, u kategoriji preko 43 kilograma.

     

    – Ovo je dokaz da se u klubu dobro radilo i u vreme kada nije bilo takmičenja i mogućnosti da se takmičari provere – kaže Tomislav Kohajm, trener u OJK Proleter.

     

    Takmičenja za mlade džudiste nastavljaju se već za vikend.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Poletarci i poletarke, kao i mlađi dečaci i devojčice, takmičiće se na prvenstvu Vojvodine. Seniore očekuje turnir u Novom Sadu – memorijal „Svetozar Mihailović – Draža“.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport