• Tri nastupa i tri pobede: Bokseri Banata nastavljaju da nižu uspehe i u ovoj godini

    Bokseri Banata iz Zrenjanina i u 2023. godini nastavljaju da nižu uspehe. Na ligaškom takmičenju, održanom u nedelju u Novom Sadu, Andrej Racić i Jovan Nikolić, koji su donedavno bili pioniri, osvojili su prve bodove za svoj klub u kadetskoj konkurenciji.   Andrej Racić je nastupio protiv takmičara iz novosadskog kluba Patriote Nevena Radoševića. Nakon […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tri nastupa i tri pobede: Bokseri Banata nastavljaju da nižu uspehe i u ovoj godini

    Bokseri Banata iz Zrenjanina i u 2023. godini nastavljaju da nižu uspehe. Na ligaškom takmičenju, održanom u nedelju u Novom Sadu, Andrej Racić i Jovan Nikolić, koji su donedavno bili pioniri, osvojili su prve bodove za svoj klub u kadetskoj konkurenciji.

     

    Andrej Racić je nastupio protiv takmičara iz novosadskog kluba Patriote Nevena Radoševića. Nakon prve runde, a posle predaje protivnika, Andrej je osvojio prve bodove za svoj klub kao kadet.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Igor Bašić na pripremama u Italiji: Lepo mi je u novom klubu

     

    Jovan Nikolić je za protivnika imao takmičara iz novosadske Vojvodine Miloša Tešića. Do pobede, koja je veoma bitna za njegov dalji rad i napredak, stigao je nakon tri runde.

     

    Strahinja Rašović je ispred sebe imao ozbiljan zadatak. Po prvi put je nastupio u kategoriji do 70 kg i ispred sebe je imao Mitra Radića, takmičara koji je aktivni prvak države i član Vukova sa Drine iz Loznice. Tri runde je trajala rovovska borba iz koje Rašović zasluženo izašao kao pobednik.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Tri nastupa i tri pobede. To je odličan početak godine i nastavak prošlogodišnje sezone. Mnogo toga nas očekuje u 2023, od klupskih do reprezentativnih izazova, imajući u vidu da BK Banat u svojim redovima ima šest reprezentativaca. To su kadeti Racić, Nikolić i Eremić, junior Rašović i seniori Tomić i Belić. Pripreme reprezentacija su uveliko u toku, kao i sami nastupi na klupskim takmičenjima, te pokušavamo da odgovorimo na sve izazove koji nas očekuju u narednom periodu – poručio je trener Banata Milivoj Šojić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport