• Igor Bašić na pripremama u Italiji: Lepo mi je u novom klubu

    Od septembra prošle godine u redovima šabačkog prvoligaša Mačve nalazi se i Zrenjaninac Igor Bašić. Visoki dvadesetšestogodišnji štoper trenutno sa saigračima boravi u italijanskoj regiji Udine, gde se priprema za nastavak prvenstva u Prvoj ligi Srbije.   – Nalazimo se na pripremama u Linjanu, mestu koje se nalazi na pola puta između Venecije i Trsta. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Igor Bašić na pripremama u Italiji: Lepo mi je u novom klubu

    Od septembra prošle godine u redovima šabačkog prvoligaša Mačve nalazi se i Zrenjaninac Igor Bašić. Visoki dvadesetšestogodišnji štoper trenutno sa saigračima boravi u italijanskoj regiji Udine, gde se priprema za nastavak prvenstva u Prvoj ligi Srbije.

     

    – Nalazimo se na pripremama u Linjanu, mestu koje se nalazi na pola puta između Venecije i Trsta. Dani ovde prolaze uz treninge i prijateljske utakmice koje imamo. Ujutru idemo na doručak, pa na trening, a posle ručka nas čeka još jedan trening i zatim večera. Dosta naporno radimo, dan zaista brzo prođe – poručuje iz Italije za portal zrenjaninski.com Igor Bašić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ogroman poster sa likom Zrenjaninke Aleksandre Aranitović krasi teretanu u Kuvajtu

     

    Slobodno vreme Bašić i saigrači uglavnom koriste za odmar jer im je, kako kaže, on najpotrebniji.

     

    – Malo obilazimo i druge gradove, koji se nalaze u okolini. Takođe, odigramo Sony playstation i kafenišemo. Uglavnom su sve to klasične aktivnosti tokom priprema – otkriva Bašić.

     

    igor bašić fk mačva
    Foto: FK Mačva

     

    Bivši igrač podgoričke Budućnosti, koji je po povratku u Srbiju zaigrao za Zlatibor, a zatim se preselio u Šabac, napominje da do kraja takmičarske sezone definitivno ostaje u Mačvi.

     

    – Lepo mi je u novom klubu. Svi su me odlično prihvatili i za sada ne razmišljam o promeni sredine – dodaje Bašić.

     

    Posle 19 odigranih kola, Šapčani se nalaze na 11. mestu na tabeli, sa 22 osvojena boda i skorom od pet pobeda, sedam poraza i isto toliko remija.

     

    – Dosta bodova smo izgubili na neke naše, mogu slobodno reći, gluposti, iako smo poprilično dobro igrali. Mislim da smo u prvom delu sezone zaslužili više bodova. U svakom slučaju, imamo dobru ekipu i očekujem da uđemo u plej of – zaključuje Igor Bašić.

     

    fk mačva
    Foto: FK Mačva

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport