• Tri medalje za veslače Begeja 1883, jedna za Zreneks 1995

    Drugom regatom Kupa Srbije za sve uzrasne kategorije, voženom na vodama beogradskog Savskog jezera, popularne Ade Ciganlije, nastavljena je takmičarska sezona u veslačkom sportu.   Zrenjaninci su ponovo bili sjajni, te su u grad na obalama Begeja doneli četiri medalje. Tri medalje osvojili su članovi VK Begej 1883, a jednu predstavnik VK Zreneks 1995.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tri medalje za veslače Begeja 1883, jedna za Zreneks 1995

    Drugom regatom Kupa Srbije za sve uzrasne kategorije, voženom na vodama beogradskog Savskog jezera, popularne Ade Ciganlije, nastavljena je takmičarska sezona u veslačkom sportu.

     

    Zrenjaninci su ponovo bili sjajni, te su u grad na obalama Begeja doneli četiri medalje. Tri medalje osvojili su članovi VK Begej 1883, a jednu predstavnik VK Zreneks 1995.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Radnički doneo sva tri boda sa gostovanja u Staroj Pazovi

     

    Među veslačima Begeja, zlatom su se okitili pionir Miloš Lavirac u skifu, sa izveslanim vremenom u finalnoj trci 04:10,59, i Snežana Janković u kadetskom skifu sa vremenom 09:35,47.

     

    Nemanja Lekić je u skifu za veterane bio drugi u finalnoj trci. Sa ostvarenim vremenom 04:48,13 osvojio je srebrnu medalju.

     

    Jedini predstavnik Veslačkog kluba Zreneks 1995 Lav Adamov, koji se takmičio u konkurenciji skif kadeti, finalnu trku je sa odveslanim vremenom 08:23,01 završio na drugoj poziciji, te se na taj način okitio srebrnom medaljom.

     

    Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport