• Radnički doneo sva tri boda sa gostovanja u Staroj Pazovi

    FK Jedinstvo (Stara Pazova) – FK Radnički (Zrenjanin) 1:2 (poluvreme 1:1)   Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog doneli su sva tri boda sa gostovanja u Staroj Pazovi. Oni su u okviru 6. kola Srpske lige – grupa Vojvodina savladali domaće Jedinstvo rezultatom 2:1.   Golove za ekipu iz Zrenjanina postigli su Krstin i Kovačević, dok je strelac […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radnički doneo sva tri boda sa gostovanja u Staroj Pazovi

    FK Jedinstvo (Stara Pazova) – FK Radnički (Zrenjanin) 1:2 (poluvreme 1:1)

     

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog doneli su sva tri boda sa gostovanja u Staroj Pazovi. Oni su u okviru 6. kola Srpske lige – grupa Vojvodina savladali domaće Jedinstvo rezultatom 2:1.

     

    Golove za ekipu iz Zrenjanina postigli su Krstin i Kovačević, dok je strelac jedinog pogotka za domaće bio Đokić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Vojvođanska liga “Istok”: Fudbalsko prvenstvo postaje sve zanimljivije

     

    Treba napomenuti da je stativa u poslednjim trenucima susreta bila saveznik fudbalera Radničkog, pošto je sprečila da domaća ekipa izjednači rezultat iz kaznenog udarca sa jedanaest metara.

     

    Nakon ovog kola, sa dosadašnjim skorom od dve pobede, dva remija i isto toliko poraza, izabranici Predraga Kandića pozicionirani su na 13. mestu na tabeli. U narednom kolu, koje je na programu u sredu, 16. septembra, crveno-crni će na svom stadionu dočekati ekipu Radničkog 1912 iz Sombora,

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport