• Tri medalje za takmičarke Veslačkog kluba Begej 1883 (Foto)

    Na Beogradskoj internacionalnoj regati, koja je za vikend održana na Adi Ciganliji, Veslački klub Begej 1883 iz Zrenjanina je tokom dva dana nastupio sa sedam posada.   Najuspešnija je bila Snežana Jakovljević, koja je osvojila dve srebrne medalje. Jednu je osvojila u pojedinačnoj konkurenciji, u skifu za juniorke, a drugu u četvercu skul, sa veslačicama […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tri medalje za takmičarke Veslačkog kluba Begej 1883 (Foto)

    Na Beogradskoj internacionalnoj regati, koja je za vikend održana na Adi Ciganliji, Veslački klub Begej 1883 iz Zrenjanina je tokom dva dana nastupio sa sedam posada.

     

    Najuspešnija je bila Snežana Jakovljević, koja je osvojila dve srebrne medalje. Jednu je osvojila u pojedinačnoj konkurenciji, u skifu za juniorke, a drugu u četvercu skul, sa veslačicama iz Danubijusa 1885 i Crvene zvezde.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Otvoreno prvenstvo Vojvodine u krosu okupilo više od 200 učesnika (Foto)

     

    Bronzanu medalju osvojile su Nataša Kojčić i Elena Munćan, u dubl skulu za pionirke.

     

    vk begej 1883

     

    Miloš Lavirac je osvojio peto mesto, Lazar Jakovljević i Jovan Kremer osmo, Ognjen Kostin deveto, a Uroš Mihajlov 11. mesto.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U Veslačkom klubu Begej 1883 su vrlo zadovoljni postignutim rezulatatima, a posebne pohvale, kažu, zaslužile su najmlađe članice Elena i Nataša, kojima je ovo bila tek druga trka, a uspele su da se okite medaljom.

     

    vk begej 1883

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport