Sport Vesti Zrenjanin

Otvoreno prvenstvo Vojvodine u krosu okupilo više od 200 učesnika (Foto)

otvoreno prvenstvo vojvodine u krosu

U Karađorđevom parku u Zrenjaninu, u organizaciji Atletskog kluba Proleter, održano je Otvoreno prvenstvo Vojvodine u krosu. Takmičenje je okupilo više od 200 učesnika iz cele Vojvodine.

 

Atletski klub Proleter peti put zaredom pokazao se kao odličan domaćin, uz pomoć Grada Zrenjanina i gradskih službi, kao i svojih prijatelja „Valora“, „Digineta“, „PerSua“ i „Dijamanta“.

 

PROČITAJTE JOŠ: Nikola Aćin i Ivan Lenđer predstavljaju Srbiju na Evropskom prvenstvu

 

Treneri Mirjana Grujić i Mladen Grujić izuzetno su zadovoljni postignutim rezultatima.

 

– Svi takmičari Proletera dali su sve od sebe, trčali su najbolje što mogu i pokazali su odličnu formu pred početak sezone – kaže Mladen Grujić za portal zrenjaninski.com.

 

otvoreno prvenstvo vojvodine u krosu

 

U trci na 1.500 metara, u kategoriji mlađih pionira, Ognjen Popov osvojio je zlatnu, Andrej Radivojev srebrnu, a Stefan Kragujevac bronzanu medalju. U trci na 1.000 metara, kod mlađih pionirki, Maša Trbojević osvojila je srebrnu medalju, a odlično su trčale i Nina Cvejić, Teodora Antonić, Petra Dimitrijević, Milica Ljubojević i Elena Antić.

 

U trci na 1.500 metara, u kategoriji starijih pionirki, Milica Trbojević osvojila je zlatnu, a Luna Antić srebrnu medalju.

 

Kod starijih juniorki, u trci na 3.000 metara, Jovana Gladić osvojila je zlatnu medalju.

 

otvoreno prvenstvo vojvodine u krosu

 

U konkurenciji atletskih škola, u trci na 300 metara, polaznik atletske škole Proletera Ognjen Antonić osvojio je srebrnu, a Maša Vasiljević bronzanu medalju.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Otvoreno prvenstvo Vojvodine u krosu organizovano je uz primenu svih epidemioloških mera. Organizatori iz AK Proleter posebnu zahvalnost duguju volonterima i sudijama.

 

Više fotografija sa ovog prvenstva možete pogledati na sajtu volimzrenjanin.com

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM