• Otvoreno prvenstvo Vojvodine u krosu okupilo više od 200 učesnika (Foto)

    U Karađorđevom parku u Zrenjaninu, u organizaciji Atletskog kluba Proleter, održano je Otvoreno prvenstvo Vojvodine u krosu. Takmičenje je okupilo više od 200 učesnika iz cele Vojvodine.   Atletski klub Proleter peti put zaredom pokazao se kao odličan domaćin, uz pomoć Grada Zrenjanina i gradskih službi, kao i svojih prijatelja „Valora“, „Digineta“, „PerSua“ i „Dijamanta“. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Otvoreno prvenstvo Vojvodine u krosu okupilo više od 200 učesnika (Foto)

    U Karađorđevom parku u Zrenjaninu, u organizaciji Atletskog kluba Proleter, održano je Otvoreno prvenstvo Vojvodine u krosu. Takmičenje je okupilo više od 200 učesnika iz cele Vojvodine.

     

    Atletski klub Proleter peti put zaredom pokazao se kao odličan domaćin, uz pomoć Grada Zrenjanina i gradskih službi, kao i svojih prijatelja „Valora“, „Digineta“, „PerSua“ i „Dijamanta“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nikola Aćin i Ivan Lenđer predstavljaju Srbiju na Evropskom prvenstvu

     

    Treneri Mirjana Grujić i Mladen Grujić izuzetno su zadovoljni postignutim rezultatima.

     

    – Svi takmičari Proletera dali su sve od sebe, trčali su najbolje što mogu i pokazali su odličnu formu pred početak sezone – kaže Mladen Grujić za portal zrenjaninski.com.

     

    otvoreno prvenstvo vojvodine u krosu

     

    U trci na 1.500 metara, u kategoriji mlađih pionira, Ognjen Popov osvojio je zlatnu, Andrej Radivojev srebrnu, a Stefan Kragujevac bronzanu medalju. U trci na 1.000 metara, kod mlađih pionirki, Maša Trbojević osvojila je srebrnu medalju, a odlično su trčale i Nina Cvejić, Teodora Antonić, Petra Dimitrijević, Milica Ljubojević i Elena Antić.

     

    U trci na 1.500 metara, u kategoriji starijih pionirki, Milica Trbojević osvojila je zlatnu, a Luna Antić srebrnu medalju.

     

    Kod starijih juniorki, u trci na 3.000 metara, Jovana Gladić osvojila je zlatnu medalju.

     

    otvoreno prvenstvo vojvodine u krosu

     

    U konkurenciji atletskih škola, u trci na 300 metara, polaznik atletske škole Proletera Ognjen Antonić osvojio je srebrnu, a Maša Vasiljević bronzanu medalju.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Otvoreno prvenstvo Vojvodine u krosu organizovano je uz primenu svih epidemioloških mera. Organizatori iz AK Proleter posebnu zahvalnost duguju volonterima i sudijama.

     

    Više fotografija sa ovog prvenstva možete pogledati na sajtu volimzrenjanin.com

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport