• TRANSFER BOMBA: Nigerijski internacionalac stiže u Omladinac FAM!

    Bomba nad bombama! Ovim rečima je Fudbalski klub Omladinac FAM iz Botoša najavio dolazak nigerijskog internacionalca Neameke Ađura u svoje redove.   „Istorijski transfer je pred nama! Klub i igrač su sve dogovorili, ostala je još samo papirologija. Kada su svi mislili da ne možemo da budemo jači, uslediće nekoliko neverovatnih transfera. Prvi u nizu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TRANSFER BOMBA: Nigerijski internacionalac stiže u Omladinac FAM!

    Bomba nad bombama! Ovim rečima je Fudbalski klub Omladinac FAM iz Botoša najavio dolazak nigerijskog internacionalca Neameke Ađura u svoje redove.

     

    „Istorijski transfer je pred nama! Klub i igrač su sve dogovorili, ostala je još samo papirologija. Kada su svi mislili da ne možemo da budemo jači, uslediće nekoliko neverovatnih transfera. Prvi u nizu je verovatno najzvučnije ime za koje će ovaj rang ikada čuti“, saopštio je Fudbalski klub Omladinac FAM preko svoje zvanične Fejsbuk stranice.

     

    Neameka Ađuru je igrač sa više od 200 nastupa u Super ligi. Nekadašnji je igrač novosadske Vojvodine, Javora iz Ivanjice, gruzijskog Zestafonija…

     

    „Ukoliko njegov zemljak Rafael Remigus Governor ostane u našim redovima, biće to tandem kakav se ne pamti. Kao što rekosmo, ovo je tek početak“, poručili su iz FK Omladinac FAM.

     

    Pročitajte još: Kadeti Proletera iz Zrenjanina drugoplasirani u Kupu Vojvodine

     

    Kako prenose beogradski mediji, Neameka Ađuru je kazao da trenutno nema angažman i da je slobodan igrač. S obzirom na to da strani fudbaleri nemaju pravo nastupa u nižem rangu takmičenja od Prve lige Srbije, Nigerijac želi da reguliše srpsko državljanstvo i da igra za Omladinac FAM.

     

    Omladinac FAM nastupa u Područnoj ligi Zrenjanin. Jesenji deo prvenstva završio je na prvom mestu, sa ukupno 40 bodova, osam više u odnosu na drugoplasirano Potisje.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport