• RAFAEL REMIGUS GOVERNOR: Nigerijac u redovima Botošana (Foto)

    Mladi Nigerijac Rafael Remigus Governor od ove sezone nosi dres FK Omladinac FAM iz Botoša, koji nastupa u Područnoj fudbalskoj ligi Zrenjanin.   Rafa je došao kao pojačanje u redove Botošana, koji imaju velike planove. Ima 23 godine i fudbalom se bavi od malih nogu. Toliko voli ovaj sport, da je zbog fudbala prestao i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RAFAEL REMIGUS GOVERNOR: Nigerijac u redovima Botošana (Foto)

    Mladi Nigerijac Rafael Remigus Governor od ove sezone nosi dres FK Omladinac FAM iz Botoša, koji nastupa u Područnoj fudbalskoj ligi Zrenjanin.

     

    Rafa je došao kao pojačanje u redove Botošana, koji imaju velike planove. Ima 23 godine i fudbalom se bavi od malih nogu. Toliko voli ovaj sport, da je zbog fudbala prestao i da radi.

     

    – Nadam se da je to bila ispravna odluka i da ću da uspem – kaže Rafael Remigus Governor u izjavi za portal zrenjaninski.com.

     

    Ovaj momak se 2015. godine iz Nigerije doselio u Srbiju. U međuvremenu se oženio, dobio dete, ali i srpsko državljanstvo.

     

    – Sviđa mi se ovde. Čuo sam pozitivne priče o Srbiji, a jedan menadžer mi je preporučio da dođem ovde. Došao sam i ispočetka nije bilo baš onako kako su obećavali. Ali, vremenom je sve došlo na svoje. Potpisao sam za OFK Kolubara, onda sam imao dužu pauzu, pa sam sada opet aktivan na terenu – priča Rafael, koji se oženio Srpkinjom, sa kojom ima i dete.

     

     

    Svi zajedno žive u Beogradu, a kada su vikendom utakmice, Rafa dolazi u našu sredinu da obuče plavo – beli dres FK Omladinac FAM i zaigra na terenu. U prva tri kola Područne fudbalske lige Zrenjanin Botošani su zabeležili dve pobede, a jedanput su igrali nerešeno.

     

    – Ovakvo društvo, ludo u pozitivnom smislu, ne možeš da nađeš svuda. Moji saigrači su zaista dobri ljudi – navodi naš sagovornik.

     

    A na pitanje za koji veliki srpski klub navija – Crvenu zvezdu ili Partizan, Rafael kroz osmeh odgovara:

     

    – Navijam za onaj koji igra bolji fudbal, a za sada je to Crvena zvezda, mada se i Partizan trudi.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport