• Tokom jula i avgusta akcija „Sportsko leto – besplatno leto“

    Sportski savez Grada Zrenjanina ponovo organizuje lepu akciju „Sportsko leto – besplatno leto“, koja će se održati u julu i avgustu.   – Ovo je treća godina za redom da organizujemo besplatno sportsko leto za naše mlade sugrađane. Prošle godine u akciju je bilo uključeno više od 600 dece. Ona su se u letnjim mesecima […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tokom jula i avgusta akcija „Sportsko leto – besplatno leto“

    Sportski savez Grada Zrenjanina ponovo organizuje lepu akciju „Sportsko leto – besplatno leto“, koja će se održati u julu i avgustu.

     

    – Ovo je treća godina za redom da organizujemo besplatno sportsko leto za naše mlade sugrađane. Prošle godine u akciju je bilo uključeno više od 600 dece. Ona su se u letnjim mesecima bavila sportom, bez plaćanja članarine. Verujem da će ove godine akcija biti još masovnija, jer su se uključila čak 22 kluba – kaže za portal zrenjaninski.com Vukosava Đapić Atanacković, generalna sekretarka Sportskog saveza Grada Zrenjanina.

     

    Pročitajte još: Simo Salapura održao radni sastanak sa sportskim novinarima

     

    Ona napominje da ovu akciju organizuje Sportski savez u saradnji sa Javnom ustanovom „Sportski objekti“, Savezom za školski sport i Gradom Zrenjaninom.

     

    – Ovo je dobar primer kako gradske organizacije i ustanove mogu dobro da sarađuju. Akcija ima veoma pozitivan efekat, jer se mnogo mladih uključuje u sportske aktivnosti, bez izlaganja troškovima – zaključuje Đapić Atanacković.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport