• Simo Salapura održao radni sastanak sa sportskim novinarima

    Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura održao je jutros radni sastanak sa sportskim novinarima. Sastanak je upriličen u press centru Kristalne dvorane, dan nakon završetka poslednjeg kola prve faze takmičenja u okviru Evropskog prvenstva u košarci za žene.   Ovaj sastanak, inače, održan je u susret 2. julu, Svetskom danu sportskih novinara. Taj dan obeležava se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Simo Salapura održao radni sastanak sa sportskim novinarima

    Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura održao je jutros radni sastanak sa sportskim novinarima. Sastanak je upriličen u press centru Kristalne dvorane, dan nakon završetka poslednjeg kola prve faze takmičenja u okviru Evropskog prvenstva u košarci za žene.

     

    Ovaj sastanak, inače, održan je u susret 2. julu, Svetskom danu sportskih novinara. Taj dan obeležava se u znak sećanja na 2. jul 1924. godine. Tada je u Parizu osnovano Svetsko udruženje sportskih novinara.

     

    Na radnom sastanku, između ostalog, analiziran je dosadašnji tok Evropskog prvenstva u košarci za žene, čiji je Zrenjanin bio jedan od gradova domaćina. Salapura je kazao da je generalni utisak da je Zrenjanin bio odličan domaćin ovog prvenstva.

     

    Pročitajte još: ONE SU NEPOBEDIVE: Srbija u četvrtfinalu Evropskog prvenstva!

     

    Bilo je reči i o zrenjaninskom sportu kao brendu grada. Govorilo se i o izradi sportske publikacije radnog naziva „Prvi i jedini“.

     

    Simo Salapura je, takođe, podsetio da 5. jula Kristalna dvorana u Zrenjaninu obeležava značajan jubilej – deset godina od otvaranja.

     

    Sastanku su prisustvovali i generalna sekretarka Sportskog saveza Grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković i direktor Javne ustanove „Sportski objekti“ Bojan Mijatov.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport