• To može samo Proleter: Sa tri takmičenja doneli više od 30 medalja!

    Plivači Proletera iz Zrenjanina učestvovali su na dva takmičenja u Beogradu i jednom u Novom Sadu, na kojima su osvojili više od 30 medalja.   Jedan od najperspektivnijih srpskih plivača Ognjen Kovačević osvojio je četiri zlatne medalje. On se nalazi u odličnoj formi pred Evropsko juniorsko prvenstvo, koje će se održati u julu.   PROČITAJTE […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    To može samo Proleter: Sa tri takmičenja doneli više od 30 medalja!

    Plivači Proletera iz Zrenjanina učestvovali su na dva takmičenja u Beogradu i jednom u Novom Sadu, na kojima su osvojili više od 30 medalja.

     

    Jedan od najperspektivnijih srpskih plivača Ognjen Kovačević osvojio je četiri zlatne medalje. On se nalazi u odličnoj formi pred Evropsko juniorsko prvenstvo, koje će se održati u julu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Fudbalski klub 2. oktobar iz Kumana odlično startovao u prolećnom delu prvenstva

     

    Na takmičenju „11. april – Grand prix 2023“, održanom u Beogradu, zlatne medalje osvojili su Ognjen Kovačević (dve), Lara Lilić i Milica Cvetkov. Srebrne medalje osvojili su Lara Lilić, Lena Stoiljkovski (dve), Milica Cvetkov i Ognjen Milovanović (dve), a bronzane Dunja Dunđer i Bogdan Kekenj.

     

    pk proleter

     

    Na Memorijalu „Aleksandar Latinović Šuki“, koji je takođe održan u Beogradu, zlatne medalje osvojili su Lena Kralj, Marlena Milošević, Kasja Blažin i Stefan Borić. Srebrne medalje osvojili su Marija Stokić (dve), Luka Pardovski i Kasja Blažin, a bronzane Andrija Horvat i Nina Šuput.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Tyrant King Megaways: Neobičan susret sa dinosaurusima doneo mu blizu milion dinara!

     

    Na „Uskršnjem mitingu“ u Novom Sadu, Plivački klub Proleter je nastupio sa 18 takmičara.

     

    Novak Šuput je osvojio zlatnu medalju, a srebrne Strahinja Rakić i Magdalena Dražić. Magdalena je osvojila i jednu bronzanu medalju.

     

    pk proleter

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport