• Tekvondo klub Zrenjanin ostvario odlične rezultate na turniru u Vršcu

    Tekvondo klub Zrenjanin je učestvovao na 14. po redu turniru „Millenium open“ koji je u subotu održan u Vršcu. Na ovom tekvondo nadmetanju nastupio je 671 takmičar iz 58 klubova iz osam zemalja.   Tekvondo klub Zrenjanin je osvojio pregršt medalja u disciplinama borbe, forme i par.   PROČITAJTE JOŠ: Imamo zlatnu decu: I pretpionirke […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tekvondo klub Zrenjanin ostvario odlične rezultate na turniru u Vršcu

    Tekvondo klub Zrenjanin je učestvovao na 14. po redu turniru „Millenium open“ koji je u subotu održan u Vršcu. Na ovom tekvondo nadmetanju nastupio je 671 takmičar iz 58 klubova iz osam zemalja.

     

    Tekvondo klub Zrenjanin je osvojio pregršt medalja u disciplinama borbe, forme i par.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Imamo zlatnu decu: I pretpionirke OK Proleter prvakinje Vojvodine!

     

    U dicisplini borbe, Luka Božić je osvojio prvo mesto i proglašen je za najboljeg juniora turnira. Zlatna medalja je pripala i Srđanu Prodanoviću.

     

    Srebro su osvojili Anastasija Udovčić, Dunja Andrijin i Lazar Nenadić, a bronzu Sofija Stojšić i Marta Višnjić.

     

     

    U disciplini forme, zlatne medalje su osvojili Anja Jurošević, Ognjen Vaš, Milica Potkonjak, Anastasija Udovčić, Milana Aćin, Damir Stojančev, Nina Romakov i Lazar Nenadić. Drugo mesto je zauzeo Luka Stojšić, a treće Aleksa Markov.

     

    U disciplini par, zlatne medalje su osvojili Nina Romakov – Damir Stojančev, Milica Potkonjak – Ognjen Vaš i Aleksa Markov – Anja Jurošević.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U ekipnom plasmanu, Tekvondo klub Zrenjanin je zauzeo prvo mesto u kategoriji A/B forme. Drugoplasirani su bili juniori u kategoriji borbe B2.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport