• Imamo zlatnu decu: I pretpionirke OK Proleter prvakinje Vojvodine!

    Na današnjem pokrajinskom prvenstvu u odbojci za pretpionirsku selekciju, devojčice iz OK Proleter iz Zrenjanina postale su šampionke Vojvodine.   One su prvo pobedile ekipu OK Jedinstvo iz Stare Pazove 3:0 u setovima, a potom večeras u finalnoj utakmici i odličnu ekipu ŽOK Ruma rezultatom 3:1, po setovima 25:17, 25:20, 14:25 i 25:23.   PROČITAJTE JOŠ: Pretpioniri […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Imamo zlatnu decu: I pretpionirke OK Proleter prvakinje Vojvodine!

    Na današnjem pokrajinskom prvenstvu u odbojci za pretpionirsku selekciju, devojčice iz OK Proleter iz Zrenjanina postale su šampionke Vojvodine.

     

    One su prvo pobedile ekipu OK Jedinstvo iz Stare Pazove 3:0 u setovima, a potom večeras u finalnoj utakmici i odličnu ekipu ŽOK Ruma rezultatom 3:1, po setovima 25:17, 25:20, 14:25 i 25:23.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pretpioniri OK Proleter prvaci Vojvodine – plasirali se na državno prvenstvo!

     

    Za MVP turnira proglašena je kapitenka Proletera Dunja Nešić, a za najboljeg primača Tamara Vukov.

     

     

    – Devojčice su igrale zaista odlično i, baš kao i njihovi drugari juče, postale su šampionke Vojvodine u pretpionirskoj kategoriji. Time su ostvarile plasman na državno prvenstvo. Punu podršku su imale od drugara koji su zajedno sa publikom napravili sjajnu atmosferu za pamćenje. Predstoji im državno prvenstvo krajem maja, a mesto odigravanja saznaćemo uskoro – rekli su treneri Darko Jančić i Zoran Pavlović.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za OK Proleter su igrale: Nešić, Gordić, Vukov T, Kerčov, Bone, Georgijev, Tomić, Vukov L, Filep, Nepergaća, Odadžić, Seratlić, Dostanić, Dimković, Munćan i Bajčetić.

     

    pretpionirke ok proleter

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport