• Tekvondo klub Zrenjanin odličan domaćin turnira i sjajan učesnik takmičenja

    Tekvondo klub Zrenjanin prošlog vikenda pokazao se kao odličan domaćin i sjajan učesnik takmičenja koje je održano u Kristalnoj dvorani.   Na 12. po redu tekvondo turniru „Open Zrenjanin“, u organizaciji pomenutog kluba, nastupilo je 630 takmičara iz 56 timova i osam zemalja, a zrenjaninski tekvondisti su osvojili pregršt medalja u borbama i formama.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tekvondo klub Zrenjanin odličan domaćin turnira i sjajan učesnik takmičenja

    Tekvondo klub Zrenjanin prošlog vikenda pokazao se kao odličan domaćin i sjajan učesnik takmičenja koje je održano u Kristalnoj dvorani.

     

    Na 12. po redu tekvondo turniru „Open Zrenjanin“, u organizaciji pomenutog kluba, nastupilo je 630 takmičara iz 56 timova i osam zemalja, a zrenjaninski tekvondisti su osvojili pregršt medalja u borbama i formama.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Sedam odličja iz Aranđelovca, karatisti Zadrugara sjajni i u Staroj Pazovi

     

    Zlatne medalje u borbama osvojili su takmičari Tekvondo kluba Zrenjanin Luka Božić, Lena Božić, Radovan Mijanović i Sandra Markučin. Drugoplasirani su bili Milica Potkonjak, Marta Višnjić, Strahinja Grahovac, Danilo Somborski, Nina Romakov i Sofija Stojšić. Treće mesto zauzeli su Mihajlo Brusin, Dunja Andrijin, Luka Stojšić i Uroš Lazić.

     

    tekvondo klub zrenjanin organizovao turnir open zrenjanin
    Foto: Tekvondo klub Zrenjanin

     

    U disciplini forme individualno, zlato su osvojili Damir Stojančev, Danilo Somborski, Anastasija Udovičić, Milica Potkonjak i Todor Vitić. Drugo mesto zauzeli su Milana Aćin i Nina Romakov, a treće Anja Jurošević.

     

    Među parovima, prvo mesto su osvojili Vanja Udovičić – Lena Božić i Damir Stojančev – Nina Romakov, a drugoplasirani su bili Ognjen Vaš – Milica Potkonjak.

     

    Za najboljeg takmičara u kategoriji seniora proglašen je Luka Božić.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U ekipnom plasmanu u borbama, Tekvondo klub Zrenjanin je osvojio prva mesta u kategorijama seniori A class i seniori B class. U formama, u kategoriji A/B class, Tekvondo klub Zrenjanin je zauzeo treće mesto.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport