Sport Vesti Zrenjanin

Sedam odličja iz Aranđelovca, karatisti Zadrugara sjajni i u Staroj Pazovi

karatisti zadrugara

Karatisti Zadrugara iz Lazareva nastupili su sa pet takmičara na tradicionalnom međunarodnom turniru „Aranđelovac open“, koji je u subotu održan u Aranđelovcu. Učestvovalo je oko 700 karatista iz osam zemalja, koji su se takmičili u disciplinama kate i sportske borbe.

 

Karatisti Zadrugara su nastupili u pojedinačnoj konkurenciji, a imali su i jedan nastup u ekipnoj konkurenciji, u disciplini sportske borbe.

 

PROČITAJTE JOŠ: Natalija, Snežana i Zoran u Zrenjanin doneli još tri medalje sa 3D turnira

 

Dunja Rajić je osvojila zlatne medalje u kategorijama seniorki i mlađih seniorki preko 61 kilogram. Zlato je osvojila i Nađa Kljajić, u kategoriji pionirki do 32kg.

 

U ekipnoj konkurenciji, pionirke Nađa Kljajić, Sofija Mijailović, Helena Milinović i Mia Matanović osvojile su zlatno odličje.

 

Srebrne medalje su osvojile Dunja Rajić, u kategoriji juniorki preko 59kg, i Helena Milinović, u kategoriji pionirki preko 40kg.

 

Bronzu je osvojila juniorka Katarina Krstić u kategoriji do 53kg.

 

karatisti zadrugara

 

Takođe, u nedelju je u Staroj Pazovi održan tradicionalni međunarodni turnir, na kom je Karate klub Zadrugar nastupio sa šestoro takmičara u sportskim borbama. Oni su osvojili sedam medalja.

 

Zlatne medalje osvojili su Sofija Mijailović, Katarina Krstić i pionirke u ekipnoj konkurenciji (Nađa Kljajić, Sofija Mijailović, Helena Milinović i Mia Matanović).

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Srebrne medalje su osvojile Nađa Kljajić i Helena Milinović, a bronzane Mia Matanović i Stanko Stojičić.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak