Sport Vesti Zrenjanin

Tekvondo klub Proleter odličan na prvenstvu, Vanja Andrić najbolji kadet u Vojvodini

tekvondo klub proleter

Tekvondo klub Proleter iz Zrenjanina je proteklog vikenda ostvario izvanredan uspeh na prvenstvu Vojvodine. Sa čak 32 talentovana takmičara, klub je postigao značajne rezultate u formama i borbama, dok je kadet Vanja Andrić proglašen za najboljeg kadeta u pokrajini.

 

– Uz Vanju, ceo tim Tekvondo kluba Proleter pokazao je izvanredne veštine i strast prema ovom borilačkom sportu. U takmičenju u formama, ekipa je zauzela drugo mesto, demonstrirajući preciznost, eleganciju i snagu u svojim izvođenjima. Njihova tehnička veština ostavila je snažan utisak na prisutne gledaoce i ostale takmičare – kaže za portal zrenjaninski.com trener TK Proleter Petar Vidaković.

 

PROČITAJTE JOŠ: Mladi odbojkaši ostvarili veliki uspeh: Pretpioniri Proletera treći na prvenstvu Srbije

 

Osim toga, Tekvondo klub Proleter je osvojio drugo mesto i u ekipnom takmičenju. To dodatno potvrđuje snagu i timski duh koji vlada među članovima kluba.

 

– Njihova posvećenost treninzima i upornost u savladavanju svih izazova, koje pruža tekvondo sport, rezultirala je ovim značajnim uspehom – smatra Vidaković.

 

On dodaje da Proleter nastavlja da raste i razvija nove talente.

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

– Ovaj izvanredan uspeh na prvenstvu Vojvodine predstavlja samo jedan od mnogih koraka ka ostvarenju novih ciljeva. Već ovog vikenda čeka nas prvenstvo Srbije za kadete – zaključuje Petar Vidaković.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak