• Mladi odbojkaši ostvarili veliki uspeh: Pretpioniri Proletera treći na prvenstvu Srbije

    Pretpioniri Proletera iz Zrenjanina ostvarili su veliki uspeh. Mladi zrenjaninski odbojkaši osvojili su treće mesto na pretpionirskom prvenstvu Srbije u odbojci.   Osim što je osvojena bronzana medalja, dvojica igrača Proletera dobila su pojedinačne nagrade. Kapiten Nikola Funduk je proglašen za najboljeg smečera, a Kosta Tančić za najboljeg primača na finalnom turniru prvenstva Srbije za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Mladi odbojkaši ostvarili veliki uspeh: Pretpioniri Proletera treći na prvenstvu Srbije

    Pretpioniri Proletera iz Zrenjanina ostvarili su veliki uspeh. Mladi zrenjaninski odbojkaši osvojili su treće mesto na pretpionirskom prvenstvu Srbije u odbojci.

     

    Osim što je osvojena bronzana medalja, dvojica igrača Proletera dobila su pojedinačne nagrade. Kapiten Nikola Funduk je proglašen za najboljeg smečera, a Kosta Tančić za najboljeg primača na finalnom turniru prvenstva Srbije za pretpionirske selekcije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Aleksa Bajin osvojio dve srebrne medalje na prvenstvu države, Tea Mašić uzela bronzu

     

    – Prezadovoljan sam igrom naših dečaka. Bili su odlični na terenu, pogotovo danas kada su pobedili ekipu OK Niš rezultatom 3:2 u setovima. Današnja utakmica je bila sjajna, puna preokreta. Deca su igrala kao tim i svim srcem im čestitam. To je dokaz da kada nešto vredno radimo i volimo, ni uspeh ne može da izostane – rekao je trener Darko Jančić.

     

    Za pretpionirski tim su igrali: Funduk, Tančić, Stankov, Stoiljkovski, Rakić, Nikin, Zarin, Nešić, Eremić, Šegrt, Đakovački, Popmijatov, Tripković i Kličković.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    I devojčice su dobro igrale. Ovo je za njih bilo novo iskustvo, osvojile su sedmo mesto što je, prema rečima Jančića, takođe veliki uspeh.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport