• Tekvondisti iz Kleka i Aradca redovni na volonterskim akcijama

    Tekvondisti Dejan Popov i Radovan Mijanović pokazuju da ni korona ne može da uništi sportski duh i osećanje društvene odgovornosti.   Korona može da zaustavi sportske aktivnosti i takmičenja i omete planove sportista, ali ne može da im uskrati mogućnost da iskažu solidarnost i humanost. To na svom primeru dokazuju i tekvondisti Dejan Popov iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tekvondisti iz Kleka i Aradca redovni na volonterskim akcijama

    Tekvondisti Dejan Popov i Radovan Mijanović pokazuju da ni korona ne može da uništi sportski duh i osećanje društvene odgovornosti.

     

    Korona može da zaustavi sportske aktivnosti i takmičenja i omete planove sportista, ali ne može da im uskrati mogućnost da iskažu solidarnost i humanost. To na svom primeru dokazuju i tekvondisti Dejan Popov iz Aradca i Radovan Mijanović iz Kleka.

     

    Oni su članovi Tekvondo kluba Zrenjanin i u uslovima proglašenog vanrednog stanja ne mogu da treniraju, niti da se takmiče. Ali, ovi momci ne sede u izolaciji već su se priključili timu zrenjaninskih volontera, koji pružaju pomoć svojim sugrađanima. Dejan dolazi iz Aradca, a Radovan sa suprotne strane grada, iz Kleka, ali su redovni na volonterskim akcijama i na „prozivci“ u Hali „Medison“.

     

    Pročitajte još: ŽARKO MATIĆ: Najbolji strelac turnira već tri godine nastupa za Radnički

     

    – Dolazim iz sela biciklom, a tako se i vraćam, sreća je da je lepo vreme. Učestvovali smo u spremanju i deljenju paketa koje je Grad Zrenjanin spremio za penzionere sa niskim primanjima. Ni jednog momenta se nisam dvoumio da li mi je sada mesto u volonterskom timu – kaže Dejan za portal zrenjaninski.com.

     

    On ne zapostavlja treninge, naravno u meri koliko je to moguće.

     

    – Za održavanje kondicije dobra je i vožnja bicikla, a treninge improvizujem u dvorištu, koliko to uslovi dozvoljavaju – veli Dejan Popov.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport