• Ajredin Ajeti osvojio zlato na državnom prvenstvu u kros duatlonu

    Zrenjaninac Ajredin Ajeti je zauzeo prvo mesto na prvenstvu Srbije u kros duatlonu, u konkurenciji AG2 (31-40 godina). Prvenstvo je održano u subotu, 24. oktobra, u Beogradu, u organizaciji Triatlon saveza Beograda, SK Sporticus i Srpske triatlonske unije.   Ajeti se takmičio ispred Triatlon kluba Sava iz Sremske Mitrovice.   Na ovom takmičenju disciplina se […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ajredin Ajeti osvojio zlato na državnom prvenstvu u kros duatlonu

    Zrenjaninac Ajredin Ajeti je zauzeo prvo mesto na prvenstvu Srbije u kros duatlonu, u konkurenciji AG2 (31-40 godina). Prvenstvo je održano u subotu, 24. oktobra, u Beogradu, u organizaciji Triatlon saveza Beograda, SK Sporticus i Srpske triatlonske unije.

     

    Ajeti se takmičio ispred Triatlon kluba Sava iz Sremske Mitrovice.

     

    Na ovom takmičenju disciplina se sastojala od trčanja, vožnje bicikla, pa ponovo trčanja.

     

    Teren je bio prilično težak, zbog kiše koja je padala prethodnih dana i specifične staze sa brzim spustevima i usponima.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Treneru rukometaša Vojvode Stepe Iliji Vujoviću uručena specijalna plaketa

     

    – Veoma sam zahvalan timu koji me je, nakon zdravstvenih problema i odsustva iz sporta, vratio u takmičarsku formu. Zahvalnost dugujem Marijani Čegar Lukić, Nebojši Subiću i Aleksandru Gavriloviću. Svi su me pojedinačno spremali za povratak na stazu – poručio je Ajredin Ajeti.

     

    Ove sezone on je vozio dosta biciklističkih trka i maratona ali je, nažalost, puno takmičenja i otkazano zbog pandemije virusa Covid-19.

     

    – Ipak, nadam da ću zimski pripremni deo sezone dobro odraditi i da će naredne sezone biti više trka i takmičenja – zaključuje Ajeti.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport