• Talentovani košarkaš Marko Šarenac novi član juniora Crvene zvezde

    Talentovani košarkaš zrenjaninskog Petrovgrada Marko Šarenac novi je član mlađih selekcija, odnosno juniorskog tima KK Crvena zvezda, objavio je danas ovaj beogradski klub.   Marko Šarenac je rođen u Zrenjaninu 5. jula 2004. godine.   Prve košarkaške korake načinio je u rodnom gradu, gde je do prelaska u Crvenu zvezdu igrao za KK Petrovgrad.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Talentovani košarkaš Marko Šarenac novi član juniora Crvene zvezde

    Talentovani košarkaš zrenjaninskog Petrovgrada Marko Šarenac novi je član mlađih selekcija, odnosno juniorskog tima KK Crvena zvezda, objavio je danas ovaj beogradski klub.

     

    Marko Šarenac je rođen u Zrenjaninu 5. jula 2004. godine.

     

    Prve košarkaške korake načinio je u rodnom gradu, gde je do prelaska u Crvenu zvezdu igrao za KK Petrovgrad.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninac u španskoj La Ligi: Luka Cvetićanin novi član Kadiza (Foto)

     

    Marko je visok 207 centimetara i igra na poziciji krila i krilnog centra. Osim dobrim igrama u svom prethodnom klubu i kandidaturom za nacionalni tim, privukao je pažnju javnosti i kao jedan od najboljih igrača na novogodišnjem turniru u Barseloni 2020. godine.

     

    „Marko Šarenac je svojim dolaskom ojačao juniorsku selekciju crveno-belih za koju će nastupati u predstojećoj sezoni“, saopštio je Košarkaški klub Crvena zvezda mts.

     

    Mladi Zrenjaninac je izjavio da je ovo veliki korak za njega i njegova velika želja od kada je počeo da se bavi košarkom.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Cela moja porodica je zvezdaška. Odrastao sam i vaspitan sam kao navijač Crvene zvezde. Sada kada sam tu u klubu za koji navijam, moram da radim. Želim da napredujem i da doprinesem koliko god mogu rezultatima svog tima. Svaki trening i utakmica biće nova prilika za mene da napredujem kao košarkaš i da učim na mestu gde ću imati optimalne uslove. Crvena zvezda mi to u ovom trenutku pruža – rekao je prilikom potpisivanja ugovora u prostorijama kluba talentovani Marko Šarenac.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport