• Takmičarima kluba Filoktet dve medalje na evropskom prvenstvu

    Takmičari Džudo i sambo kluba Filoktet iz Zrenjanina osvojili su dve medalje na evropskom prvenstvu u sambou u Novom Sadu.   Aleksandra Beljuc blistala je u konkurenciji mlađih juniorki i na kraju zauzela treće mesto. Aleksandra je nastupala i u ekipnom delu takmičenja, u reprezentaciji Srbije. Naša zemlja je, ekipno, zauzela drugo mesto.   PROČITAJTE […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Takmičarima kluba Filoktet dve medalje na evropskom prvenstvu

    Takmičari Džudo i sambo kluba Filoktet iz Zrenjanina osvojili su dve medalje na evropskom prvenstvu u sambou u Novom Sadu.

     

    Aleksandra Beljuc blistala je u konkurenciji mlađih juniorki i na kraju zauzela treće mesto. Aleksandra je nastupala i u ekipnom delu takmičenja, u reprezentaciji Srbije. Naša zemlja je, ekipno, zauzela drugo mesto.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Branko Pavlović izabran za predsednika Organizacije sudija FSV

     

    Mlađa juniorka Gordana Bošnjak takođe je osvojila treće mesto, dok je Nemanja Kojčić poražen u prvom kolu.

     

    – Ovo je do sada jedan od najboljih rezultata za naš klub. Veliki je uspeh a, pre svega, jedno ogromno iskustvo. Ponosan sam na takmičare koji su dali sve od sebe i na kraju osvojili dve medalje – kaže za portal zrenjaninski.com Bojan Cvejić, trener u klubu Filoktet.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    evropsko prvenstvo u sambou

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport