• Branko Pavlović izabran za predsednika Organizacije sudija FSV

    Branko Pavlović iz Zrenjanina izabran je za predsednika Organizacije sudija Fudbalskog saveza Vojvodine za mandatni period od 2022. do 2026. godine, objavio je FSV.   To je odluka velike većine delegata sa sednice Izborne skupštine Organizacije sudija FSV, održane ove nedelje u Novom Sadu. Samo jedan glas dobio je drugi kandidat Zdravko Savić.   PROČITAJTE […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Branko Pavlović izabran za predsednika Organizacije sudija FSV

    Branko Pavlović iz Zrenjanina izabran je za predsednika Organizacije sudija Fudbalskog saveza Vojvodine za mandatni period od 2022. do 2026. godine, objavio je FSV.

     

    To je odluka velike većine delegata sa sednice Izborne skupštine Organizacije sudija FSV, održane ove nedelje u Novom Sadu. Samo jedan glas dobio je drugi kandidat Zdravko Savić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Objavljeno koji sportski klubovi su dobili sredstva na gradskom konkursu

     

    Predsednik Verifikacione komisije Ivan Šibul izvestio je da sednici prisustvuje 21 delegat i da Skupština može punovažno odlučivati.

     

    Pored mandatara Branka Pavlovića, u Izvršni odbor OS FSV su izabrani još Predrag Janjuš (potpredsednik), Milan Radaković, Ljubica Čubrilo, Novak Simović, Dejan Vučić, Branislav Ćaćić, Miodrag Gogić i Ilija Brdar.

     

    Nadzorni odbor Organizacije sudija FSV će raditi u sastavu: Dragoljub Vuksanović (predsednik), Žika Mišić i Dragan Petrović.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prisutnima se obratio i dao punu podršku u radu Marko Popović, član Privremenog organa rukovođenja Organizacije sudija Fudbalskog saveza Srbije.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport